5 нестандартни модни тенденции през 2020-та, приложими в ежедневието

4
249
Добави коментар
seoslav
seoslav

За да сте неустоимо привлекателни, не е нужно да следвате сляпо модата. И все пак, като запалени почитателки на актуалните тенденции, вие не може да пропуснете да бъдете в крак с времето.

Когато говорим за аутфит, 2020-та година се очертава да бъде в синьо, да е динамична, провокативна и доста нетипична. През следващите месеци ще издигаме в култ сексапилното излъчване и ще бъдем дръзки, особено през лятото, когато можем да разкрием повече прелести.

От първостепенно значение, когато тръгнете на шопинг обаче, остават личното ви усещане и индивидуалният стил.

Ето как може да приложите новите фешън правила в ежедневието си:        

Визията от 70-те обратно на подиума

Ако сте от поколението, родено през 70-те или по-рано, може би си спомняте бегло правите и чарлстон панталони, роклите с колан на кръста, широките ботуши. Дано не пазите нищо от миналото в гардероба си – днес тези модели са осъвременени от дизайнерите, завръщайки се отново на подиума.

За деловата си визия или за празнични поводи, винаги може да внесете детайли от този тренд, при това без да нарушите рязко традиционното си облекло.    

Рокли от сатен

Секси нощниците от сатен се превърнаха в рокли, които се нареждат сред топ тенденциите през годината. Материята е изключително приятна за сетивата и комфортът ви е гарантиран.

За да не се чувствате прекалено ексцентрични, в офиса може да заложите на ефектен потник с презрамки, а за по-специални случаи да се преобразите в емблематична сатенена рокля, по възможност с дантела. Коприненият плат вече не е предназначен само за спалнята, а има запазено място в гардероба на всяко градско момиче.       

Екологични съставки

Плетените от слама дрехи, обувки и чанти са не просто очарователни през лятото – те носят конкретно послание. Днес всеки от нас се стреми да избира естествени материи и устойчиви материали, които не причиняват вреди на климата, а дизайнерите ни подкрепят в това решение.

Съчетайте аксесоарите с обичайното си облекло през деня, за да станете част от това течение. Не забравяйте, че всяка дреха ни дава шанс да изразим себе си и да подчертаем отношението си към околния свят.   

Костюм с къси панталони

Скучният класически костюм е изместен от комбинация с къси панталони. За по-екстравагантните дами той може да се съчетае с чорапи до под коляното.  

Прозрачни платове

Материите, които прозират, изискват идеални пропорции на тялото, но винаги може да прикриете някои недостатъци с прилепнало боди или чрез връхна дреха.

Напълно прозрачните материи са за онези дами, които нямат скрупули, че плътта им е на показ. Според законите на модата през 2020-та година бельото под тях изобщо не е задължително!       

Премиум дамска мода от Alessa – в крак с тенденциите и без компромиси!

Обява: „Търся мъжа си! Особени белези: объркан, уплашен, очи опулени, облечен в анцуг и домашен пуловер…абе, избяга с каквото можа….“.  

Виж още Коментари Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.