Лодка за захранка Професионален модел.

1
181
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Лодка за захранка, стръв и разпъване на въдици. Поради по-масовото ползване на лодки за захранка от други рибари във водоемите, рибата се захранва навътре в езерото/язовира и след това повечето и по-голяма риба е на местата недостъпни за въдици. Рибата е вече избягала навътре и начина да продължим да ловим повече е като разпънем въдицата до средата на водоема за да хванем вече от примамените и захранени риби от други лодки за захранка. 

  НОВИЯ МОДЕЛ НА ЛОДКАТА МОЖЕТЕ ДА РАЗЛЕДАТЕ ТУК.

Много благодарим за клипа в реални полеви условия предоставен от доволни опитни рибари на язовир Генерал Киселово от гр. Вълчи Дол: 

Ето и списък на язовирите в България:

 Ако искате да не се връщате повече вкъщи бе риба, ползвайте лодка за захранка.

  ЩУР ТЕСТ на невероятна устойчивост на морски ВЪЛНИ привечер на централния плаж на град Обзор клипът е направен на 09-08-2019г,  можете да видите лодката  на видеото по-долу. Внимание лодката в клипа е с множество подобрения направени от нашия екип. Има подобрения в електрониката, перките са подменени да се движат в различни посоки, а не в една както е стандартния модел без подобрения от нас. Има монтирана специална балансираща противотежест на точно определено място и с тоно определен грамаж и състав. Има монтиран специален цифров дисплей за максимална точност при отчитане текущото ниво на включената батерия в лодката. Също така лодката в клипа е със демонтирани протектори около витлата.

 

 

С големи благодарности на опитния рибар от гр. Въли дол  :

Първи тест на големи вълни на лодката, която се справя доста по-добре от по-малките лодки със силните вълни.

 

ТЕСТ НА лодката за захранка в голяма река с бързо течаща вода, за целта избрахме именно Река Янтра на моста на Нов град при доста силно течение лодката се справя, макар и на косъм. Все пак това е лодка за захранка предназначена главно за язовири. Ние качихме клипа защото желаем да знаете максимално детайлно за възможностите на лодката. Благодарим на нашите приятели рибари за предоставения клип с тест на тези малко по-екстремни полеви условия.

,

 

Лодката може да завива на място без да мърда от позицията си на цели 360градуса, което я прави лодката с най-маневреното дистанционно на пазара. Много подходящо за безпроблемно управление в много тесни места с множество водорасли. Ако има водорасли обаче е задължително да ползвате протекрорите на перките без да ги сваляте.  В този клип ви показваме как лодката издържа 100% на най-силните вълни в нормално езето.  По-добър тест от теста в черно море няма 🙂   КЛИПА ГОВОРИ САМ ЗА СЕБЕ СИ, колко е устойчива на силни вълни и колко е маневрена лодката с направените от нас множество подобрения. (Подобренията обаче са свързани с много време и труд от наша страна и се заплащат допълнително)

 

Професионален модел за риболов.

 

Особеностти

1. Корпуса на лодката е направен от висококачествен ABS , по-стабилен и твърд, който може да издържи на по-суровите метерологични условия на вятъра и по-силна вълна, отличен дизайн, изработка и качество.
2. Двойни мотори, за много по-голямо натоварване. Два отделни резервоара за стръв, които могат да бъдат контролирани по отделно.
3. Дистанционно управление от 200 до 500 метра без смущения, сигналът е по-стабилен в ясна среда.
4. Голяма стойност, нисък шум, висока производителност и достъпна цена
5. Водоустойчив дисплей за захранване на батерията, точен, внимателен индикатор
6. Усъвършенстван дизайн на лодката за по-висока скорост, устойчивост на вятър и вълни
7. Предно LED осветление, удобна нощна версия, ефективно привличане на риба
8. Висококачествена литиева батерия, поставена в средата на тялото на лодката за по-голяма стабилност, може да се зарежда по-бързо и с по-голяма мощност.
9. Капакът на перките е поставен с голяма прецизност за успешно предотвратяване оплитане на перки по витлата.

 

Цената на лодката включва гаранция.

Ако желаете допълнителни подобрения предлагани от екипа на яко бг цената се променя.

Кратко обяснение за  Цена с допълнителни екстри като:

    +или  – 40лв екстра с или без  ГАРАНЦИЯ (лодката която ще получите с гаранция е сглобена в БГ и ще има: гаранционна карта, гаранционни стикери и гаранционни пломби )

   + 40лв подобрения на електрониката на моторите, перките и добавена специална балансираща противотежест с която лодката няма да се обърне при големи вълни и вятър, тествано в черно море на 60см лодката не се обръща. С тази модификация накратко лодката става: по-бърза, по-безшумна,  по-устойчива на вълни и вятър, върви в по-права линия.

   +26лв добавяне на  цифров дисплей на лодката позволяващ много по прецизно изразходване на батерията в сравнение със стандартния аналогов дисплей с 4 лампички, които само горе долу ви ориентират за нивото на батерията и преди да пуснете лодката няма как да сте сигурни за точното ниво на батерията.

+40лв това е екстра  с 2 пъти но по-голям обхват на лодката и дистанционното достига до 1000м (в идеални условия )

 

СЕГА ЗА ЕКСТРИТЕ който предлагаме като подобрения по-подробно. ЧЕТИВО Само за любознателните:  

– Лодката сглобена в България е  СЪЩИЯ МОДЕЛ ЛОДКА като китайската лодка със същите части освен батерията (и нашата батерия е китайска но дава малко по-малко дефекти от оригиналната) .  Разликата е, че е  сглобена от хората, които ще се потят и ще платят резервните части от джоба си  при  евентуални ремонти свързани с гаранцията на лодката Сглобена в БГ.  САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТАЗИ ЛОДКА  предлагаме и опция за  пълна гаранция което съответно и оскъпява в цената.
     Лодката която е обявена  без гаранция това е НОВА ЗАПЕЧАТАНА и тествана (естествено не на полеви условия) лодка сглобена изцяло в Китай от китайци на ниски заплати на поточна линия които до вчера може да са продавали краставици на пазара, а днес сглобяват лодки на на конвейер, като шефовете им не поемат никаква гаранция  към клиента  или прекупвача. Този вид лодки ги продаваме без гаранционни стикери и гаранционни пломби. При покупка на  такава лодка сглобена в КИТАЙ която продаваме без всякаква гаранция не ползвате и отстъпката която ви дава гаранционната карта  -60% за резервни части.  Лодка без гаранционни стикери и гаранционни пломби, каквато е лодката сглобена от китай няма как да и се поеме гаранция, защото няма да знаем дали не е подменена някоя част от клиента и дали няма някакво друго  вмешателство от негова страна.
 
(цена в -40лв  без гаранция можем да дадем специално за почитателите на „добрите сделки“ понеже някой от потребителите сравняват главно  цени, без да се интересуват, че гаранцията е вид застраховка на продукта, която ни струва понякога скъпо и пре-скъпо тъй като това е техника която ходи на полеви условия и се натоварва не малко.  

Получавате и РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ  + невероятни преференции след гаранцията в цените на резервни части.

-УНИКАЛНО ПОДОБРЕНИЕ което предлагаме е и : Подобрения по електрониката на моторите + подменени перки с не 2 а 3 по-големи витла с размер изчислен, за да загребват повече вода и да се движат в противоположни посоки избутвайки водата в центъра на лодката, а не в ляво на лодката (лодката по този начин се движи в по-права линия и се вдига мощността на лодката  ). + Монтирана специална балансираща противотежест с маса изчислена точно според възможностите на моторите, да не ги затруднява, но и в същото време да са изцяло потопени във водата за да са по-безшумни,по- бързи и да не шляпат по водата, така че да плашат рибата. Противотежестта позволява модела да преодолява вълни в черно море до 60см тествано и документирано на видео в сайта ни.  Можем да ви монтираме и цифров дисплей показващ нивото на батерията много по-прецизно от китайския вариант. Можем да вдигнем и обхвата на лодката двойно , правим и др. подобрения според желанието на клиента.

Предлагаме и чанта за лодката, която можете да разгледате като кликнете тук.

 

ОФИЦИАЛНА КАРТА НА ВОДОЕМИТЕ и ЯЗОВИРИТЕ В БЪЛГАРИЯ можете да видите като кликнете тук.

 

Лодка за захранка и стръв, рибарска лодка, лодка с дистанционно, за риболов,  разпъване на въдицата, RC, шаранджийска лодка, радио управляема лодка за захранка.  
Катамаран, Тримаран, захранка, лодка риболов, стръв, радио управляема, RC, ипхоне, iphone, лодка за разпъване, лодка за захранка, лодка за стръв, RC лодка, Рибарска лодка, за въдици, въдица, шаран, щука, риболов, такъми, въдица, въдици, плувки, червей, КРъСТОН, ГАМАКАЦУ, макари, макара, Daiwa, Shimano, Mitchell, Shakespeare, Ron Thompson, Abu Garcia, Okuma , Spro, D.A.M,  ДАМ, Мичел, радио управляема, с дистанционно, най-добрата, принадлежности, аксесоари за риболов.шаран,шаранджийски,амур,клен,клян,костур,лодка за захранка,захранка,фидер,болонезе,болонеза,мач,мачов,рибар,риба,бяла риба, сонар, корабче за риболов, корабче за захранка, лодка санчо панса, рибарска лодка санчо панса, тримаран, катамаран, язовир Жребчево, язовир,