Препарат за дезинфекция срещу вируси на топ цена - убива и коронавирус (COVID-19) Follow

Препарат за дезинфекция срещу вируси на топ цена - убива и коронавирус (COVID-19)

Дезинфектанта "Клодан Д" е качествен и комплексен френски препарат за дезинфекция  на повърхности. НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА  ПОЛЗВАНЕ ВЪРХУ РЪЦЕ. Унищожава бързо и ефикасно: вируси, бактерии, спори, гъбички и други микроорганизми, в това число и вируса коронавирус (CODIV-19). Продукта е изключително икономичен и ефективен. Бройките са силно ограничени.

Описание на препарата: "Клодан Д" е широкоспектърен дезинфекционен препарат на основата на хлор. Той е мощен унищожител на вируси, паразити и микроорганизми, благодарение на своите 4 основни действия - бактерицидно, спороцидно, вирусоцидно и фунгицидно. Препаратът се предлага на изключително евтина и изгодна цена под формата на ефервесцентни таблетки с дозирано съдържание на хлор.

Повече вижте на сайта на фирма Бран Инсект от където може да си го поръчате. В момента (11.03.2020) все още има налични количества, но са ограничени и доставките ще се забавят поради увеличеното търсене.

Извършваме и професионална дезинфекция във всякакви обекти. Позвънете на 0878201221 и 0888449949 и направете заявка сега.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност