5-те най-актуални мъжки часовници в момента

3
248
Добави коментар
georg4610
georg4610

ОбложкаА ти хареса ли тази статия?!?

Модните аксесоари, които един мъж може да носи, са ограничени до няколко прости, но ефективни неща – хубав портфейл, добре изглеждащ ръчен часовник, привличащи погледа копчета за ръкавели, игла за вратовръзка и стилни обувки.

Всеки аксесоар, който мъжът избира, разкрива много за неговата личност и начин на живот. Същото важи в пълна сила и за мъжките часовници.

Малко мъже избират да носят часовници спрямо своето облекло си и онези, които го правят, най-често държат на часовник, който да е функционален, надежден, точен и отговарящ на модните тенденции.

Някои хора се спират на класическите модели, други пък държат да разполагат с най-новото и модерно, поради което се сдобиват със смарт часовници или спортни такива.

Тези мъже, които държат на изискания образ, предпочитат да си закупят механичен часовник. Часовниците са символ на статут от много години насам и определено не смятаме, че към момента има нещо по-добро от механичните часовници.

С напредването на технологиите в смартфоните, цялостното търсене на механични часовници е намаляло значително, но те все още предоставят същото чувство на висока класа, с което са били толкова популярни в миналото.

Изборът за закупуване на часовник от класа е сериозна задача, най-вече поради огромния избор от модели на пазара.

Затова ние решихме да ви предложим малък списък от 5-те най-актуални и търсени мъжки часовници онлайн към момента.

1. Tag Heuer Formula 1 Quartz

„Tag Heuer“ е швейцарска компания за производство на часовници, която с времето се е доказала като достоен конкурент на технологичните иновации, крайната прецизност и търсещите внимание дизайни. Часовниците на компанията са силно повлияни от спорта, лайфстайла и наследството. „Tag Heuer Formula 1“ е спортен часовник с швейцарско кварцово задвижване, което ще работи минимум 2 години с една единствена батерия.

Той разполага с 41-милиметров метален корпус с еднопосочен панел, покрит с PVD (Physical Vapor Deposition). Задната част също е изработена от качествена шлифована стомана. Циферблатът е в ярко черен цвят с луминесцентни индекси, покрити с родий. Часовникът е водоустойчив до 200 метра и идва с черна гумена каишка.

2. Armani Exchange AX2190

„Armani“ е марка, която е добре позната на голяма част от хората в България и има защо – това е повече от луксозен бранд, който обаче не е толкова популярен като производител на часовници. Създаден от популярния италиански моден дизайнер Джорджо Армани, компанията произвежда дрехи, обувки, продукти от кожа (портфейли, колани и гривни), часовници, бижута, очила и козметика.

„Armani Exchange AX2190“ е часовник, който никога няма да излезе от мода. Синята лента е поставена по много стилен начин върху сребърния циферблат. Часовникът е водоустойчив до 50 метра и може да бъде използван за плуване.

Корпусът е направен от неръждаема стомана, а механизмът му е кварцов. Кафявата кожена каишка контрастира прекрасно със сребърния корпус и синята лента.

3. Baume & Mercier Men’s 8733 Classima XL

Това е един много стабилен и стоящ на мястото си часовник. Той разполага с швейцарски автоматичен механизъм, който се самонавива при естественото движение на ръката на човека, който го носи.

Корпусът на този модел е изработен от полирана стомана и рамката е фиксирана. Черният циферблат е разделен на 12 числа, отмерващи 5-минутните интервали на всеки час, като числата са римски.

Часовникът разполага и с функция за показване на дата. Стъклото на корпуса е от устойчив на надрасквания сапфир-кристал. Моделът разполага с водоустойчивост до 30 метра. Кожената каишка и металната закопчалка са от най-високо качество.

4. Tissot T116.617.16.057.00

Моделът „T116.617.16.057.00“ от колекцията „Chrono XL Classic“ на швейцарския гигант в производството на часовници „Tissot“ се отличава със стилен дизайн, функционалност и надеждност. Това е един класически мъжки часовник с изискан дизайн, подходящ за всеки ден. Корпусът е кръгъл с диаметър от 45 милиметра и е изработен от неръждаема стомана.

Стъклото на часовника е от сапфир-кристал, а дисплеят е черен хронограф, който разполага и с функция за дата. Механизмът на часовника е кварцов и той е водоустойчив, с възможност за къпане, плуване в басейни и мокрене. Каишката е изработена от естествена кожа и се предлага в черен цвят. Това е модел, който предлага много стил и изисканост, комбиниран с практична функционалност. Часовникът се предлага в България от магазин за часовници онлайн Timer.bg, като предоставяната гаранция е 2 години.

5. Michael Kors Watches Gage

Този часовник прилича на компаса на самолет. Той разполага с корпус от здрава неръждаема стомана, който е с широчина от 44 милиметра и дебелина от 13 милиметра.

Циферблатът е в черно, цифрите са в бяло, а стрелките са оформени като мечове. Циферблатът има и три по-малки полета. Механизмът е кварцов, а водоустойчивостта е до цели 100 метра.

Над всичко обаче часовникът изпъква с класическия си дизайн, който освен всичко включва всички съвременни екстри на един модерен часовник.

Часовникът „Michael Kors Watches Gage“ може да бъде комбиниран с почти всичко, дори с ежедневен аутфит като дънки и тениска.

Ако търсите изчистен и стилен часовник, който може да носите на купони, на посещения в приятели, в университета, на работа или просто докато стоите вкъщи, то този модел определено е за вас.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:

Both comments and trackbacks are currently closed