Хората с обратна захапка в нелегалност

18
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Хората с обратна захапка бяха обявени за нелегални от правителството днес на заседание на Министерския съвет, след като министрите се опознаха и откриха, че сред тях няма никой с обратна захапка. Решението се очаква да доведе до обществен смут и разделение, тъй като има много хора, за които е трудно да се определи имат ли обратна захапка и е нужно по-щателно вглеждане за детерминиране на изхода от този казус акуратно. 

 

Първоначално новият закон бил по-мек и на хората с обратна захапка се забранявала публична изява или с други думи излизане от вкъщи през светлата част на денонощието. По-късно обаче Бойко Борисов, Цветан Цветанов и компания решили, че само една крайна мярка би решила този проблем. Затова, считано от 20 ноември т. г., всеки с обратна захапка ще бъде третиран като престъпник, а може би и дори като хлебарка – преследван с дезодоранти.

 

Множество хора с обратни захапки, техни близки и приятели, както и няколко организации обявиха това за абсолютен расизъм. Бойко Борисов отговори уклончиво с реторичен въпрос: \“Нима има раса на хората с обратни захапки?\“, с което затапи частта от обществото, имаща долна челюст издадена напред като отсека за банкноти и монети в стандартния касов апарат.

 

Правителственият говорител, който остана анонимен, тъй като авторът на статията не го намери кой е в сайта на правителството, обяви, че според решението на МС хората с обратни захапки ще бъдат заловени изпратени в голям сборен пункт. След това голяма част от тях ще бъдат смлени и изпратени като консерви с пастет в пакети хуманитарна помощ за Ботсвана и Франция. Друга част от тези хора ще бъде впрегната в земеделието, тъй като издадените челюсти правели оранта \“песен\“.

 

На въпрос как ще се отсеят всички хора с обратна захапка бе отговорено от Бойко Борисов с удоволствое: \“Ще изкараме всички жители в някой дъждовен ден за 13 минути на улиците. Няма да имат право да носят чадър. Тези, които в края на заниманието имат уста, пълна с дъждовна вода, ще знаем, че са с обратна захапка, тъй като издадената им напред мандибула се явява водосборен пункт. Хитро, а?\“ – след което заговорнически смигна и сръчка игриво с лакът в лявата гърда една от наобиколилите го репортерки.

zhelyo