Кои са най-привлекателните дестинации за Нова година 2018

2
127
Добави коментар
georg4610
georg4610

Кои са най-привлекателните дестинации за Нова година 2018

01.11.2017 17:10

3602

Снимка: iStock/Guliver

Коледните и новогодишни празници са онази част от годината, когато всеки очаква нещо различно, нещо повече, нещо вълнуващо. Става въпрос за положителни емоции, които се различават от ежедневието и създават усещане за топлота, вълнение и непринуденост, от която всеки човек се нуждае. Един от най-добрите начини да си предоставите всичко това е чрез пътуването.

Пътят изгражда характера, радва душата и най-важното създава дълготрайни спомени, на които да се радваме дълго време. Чрез пътуването ние опознаваме света, но също така и себе си в различни ситуации. И както казахме наближават зимните празници, които са идеално време за кратки или по-продължителни пътувания в страна, а защо не и в чужбина.
По този начин всеки може да усети малко по-добре атмосферата на различни култури по време на новогодишните празници, да опита нови храни и да се запознае с нови и различни хора. Това са една малка част от нещата, които могат да се случат, когато пътуваме. Ако към тях добавим и празничния и приповдигнат характер на новогодишните празници, едно пътуване се превръща в най-желаният и чакан подарък за този момент от годината.
Ето защо тук ще предложим някои от най-приятните оферти за нова година, от които можете да се възползвате през този декември.
Сантименталният Охрид

За тези, които не желаят да пътуват твърде дълго време предлагаме една от възможните и близки дестинации, която ще побере в себе си всяка емоция, която ѝ отделите. Охрид е специален град, който ще ви впечатли със своето гостоприемство, зашеметяващи гледки на открито, които стига да желаете можете да си предоставите просто ей така.
За онези, които обичат морето – Анталия
Това е една дестинация, която вероятно ще ви отмъкне за няколко дни от студа и характерните ниски температури за сезона. Във всички случаи обаче ще изпитате крайно удоволствие от дните прекарани тук. Порадвайте се на морето, топлия пясък и приятните напитки и посрещнете новата година с приповдигнато настроение, което само морето би могло да ви предостави.
За онези, които търсят новото – Дубай
Една от най-популярните дестинации в света в момента ви приканва да споделите посрещането на новата година именно тук. Насладете се на пъстрите фойерверки в навечерието на 2018-а година с любимите хора до себе си. В рамките на няколко часа полет вие ще се озовете в един съвсем нов и бляскав свят, който приканва по своя неповторим начин.
Светлините на Дубровник

Какво по-хубаво от това да съчетаете неподправената култура и красота на средновековните сгради с емоцията от посрещането на новата година? Именно тази комбинация можете да си предоставите с посещението на красивия Дубровник през декември. Тук ще откриете за всекиго по нещо, ставайки дума за приятно изкарване на празниците с цялото семейство и с любимия човек.
Топлата и приветлива Лефкада, Гърция
Точно така! Едва ли ще откриете по-приветливо място, където да се порадвате на слънчевите лъчи през деня и да усетите атмосферата на гръцкото гостоприемство под ярките звезди. Това е още една страхотна идея, с която да разнообразите този декември за вас и своето семейство. Бистрите морски води и златист пясък едва ли напомнят много на студената зима, но нали точно това е причината да бъдете тук?
Добрият стар Лондон
Той ще ви посрещне с широко разтворени обятия и ще ви предложи едно от най-страхотните изживявания за новата година, които можете да си представите. Отделете няколко дни от своята зимна ваканция, за да ги подарите на себе си и семейството във вечната столица, която със сигурност е скрила по една изненада за всеки свой гост.
Насладете се на приятните разходки сред вековните сгради, които освен история, крият и далеч повече от това, което очаквате. Лондон е идеалното място за следващата семейна снимка, която да си направите за новата година.
Барселона за едно горещо новогодишно преживяване
Едва ли има нужда от твърде много думи, за да опишем тази част на Испания. Може би всеки един от вас вече е успял да си създаде определена представа за нея в ума си. Защо не се възползвате и не проверите дали всичко прекрасно, което сте чували за Барселона няма да се окаже само една малка част от цялото прекрасно изживяване за посрещането на новата година тук.

В случай, че все още не сте решили със сигурност накъде да се запътите тази зима, споделете желанията на нашите специалисти във Voyage Ltd. Когато става дума за пътувания и екскурзии ние сме изцяло на ваше разположение със съвет, съдействие, организация и професионално мнение, спрямо вашите очаквания и желания за бленуваната ваканция за новата 2018-а година.

Actualno.com

Етикети:
Туризъм Нова година