Хороскоп за днес – 23 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
113
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 23 март 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на изкушения, на опити за намеса в работата и в личния ви живот. Активизират се агресивни сили. Не предприемайте нищо важно. Не правете и не приемайте предложения. Не подписвайте нови договори, независимо привидно изгодните оферти. Ще се правят опити за изнудване и измама. Спазвайте диета, ограничете вредните връзки. Добре опечете и сварете храната си.

Телец 21 Апр – 21 Май

Неблагоприятен ден за всичко и за всички. Стойте мирни, ограничете контактите и не си позволявайте да манипулирате близките си. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще повлияе негативно на вас и на околните. Не давайте и не взимайте заеми. Ден на фалшивите връзки и на фалша в отношенията. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са зарази и вмешателства.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на фатално влияние, на агресивен страничен натиск и на подмолни действия от страна на засегнатите от вас. Тъмнината на предстоящото новолуние поглъща светлите ни мисли и надежди. Поведението ни се изкривява, лъжата се маскира като истина и се прокрадва в партньорските отношения. Не подписвайте нови договори и не се обвързвайте с никого. Не яжте нищо алангле.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ще ви се предлагат доста изкушения и допълнителни екстри. Но предприетото в този ден има тенденция да тръгне накриво и да ви свърже с неправилните хора. Ще изживеете нещо приятно, но за всичко получено и изживяно в този ден ще трябва да се платят огромни лихви в бъдеще. Проведете общо прочистване на организма, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Останете където сте, огледайте се, не предприемайте нищо важно и не водете преговори. Тъмнината на новолунието скрива от погледа ни успешните ходове и ни подвежда да тръгнем в грешната посока. Не правете никакъв избор, отложете представителни срещи и спазвайте диета на всички нива. Прочистете се от всичко вредно и разболяващо. Не яжте суши или нещо алангле.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на лъжи и завоалирани действия. Каквато и идея да ви предложат бъдете сигурни, че ще ви вкара в неприятности и ще ви донесе загуби. Някой ви тества докъде може да стигнете в опита си да изплувате от кризата. Не се съгласявайте на компромис, не сключвайте нови договори и не се обвързвайте независимо екстрите, които ви предлагат. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес стъпвате накриво, правите грешен избор и качвате кръвното. Не се занимавайте с нищо сериозно и не позволявайте да ви въздействат. Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние. Енергията е на кота нула. Не се впускайте в екстремни начинания и рискови спортове. Бъдете отговорни в действията, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес може да намерите работа и поръчка по специалността си. Ще ви платят за квалифицирана работа, услуга или съвет. Опитайте да стигнете до основата и до корена на проблемите, които ще решавате. С един замах може да премахнете плевелите в градината на личния си интерес. Всичко научено и прочетено ще ви влезе в работа. Може да получите изгодна оферта и доставка.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Един от най-трудните ви и проблемни дни за месеца. Както и да постъпите ще сбъркате, затова не предприемайте нищо важно. Очертават се опити за манипулация. Енергията ви е на най-ниското ниво, не поемайте тежки и отговорни задачи. Не е ден за участия в състезания и конкурси. Трети лица ще манипулират и разместват декора, на който ще се развиват действията. Ще се изнервите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес е точният съвпад на Марс и Плутон във вашия знак. Агресията е повсеместна. Грешките от този ден ще се плащат скъпо още в следващите два дни. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и привлече негативни случайности и хора, които ще ви навредят. Нищо да не се прави на всяка цена. Родените в първата декада са на път към рискова инвестиция и сделка, която ще ги вкара в дългове.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на фалшивите връзки и на фалша в отношенията. Не вярвайте на никого за нищо. Сами може да излъжете и после да съжалявате. Ще бъдете предизвикани да повторите стари грешки. Спазвайте каквото сте си обещали и не се подвеждайте по чужди съвети и влияния. Предприетото ще носи разочарования и ще трябва да се преправя. Утре ще имате повече късмет.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на идеите, които ще ви вкарат в неприятности или ще позволят спекулации. Бъдете внимателни, не приемайте на гола вяра нищо, което ви казват. Не споделяйте и собствените си замисли, за да не ви ги откраднат. Ден на плагиатите и на хората живеещи от чуждото вдъхновение, любов и ентусиазъм. Нищо важно да не се предприема. Не споделяйте, не приемайте и не отхвърляйте идеи.