Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри езиковите си умения

1
121
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

 

Българската платформа за езиково обучение Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри своите езикови умения. В условията на пандемията от новия коронавирус COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с усилията за ограничаване движението и събирането на хора и предоставя една добра възможност за ползотворно прекарване на времето у дома.

 

“Настъпиха сложни времена, в които е изключително важно да ограничим своите контакти на живо и да прекараме колкото може повече време у дома. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време. С екипа на Worddio решихме да направим престоя вкъщи с една идея по-ползотворен. Това е чудесна възможност да започнете да учите език или да си припомните езика, който вече сте учили” – споделя Иван Манев, основател на платформата.

 

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света. Към момента то е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации достига 41 248. Базата му съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от оригинални носители. Това гарантира на обучаващите се придобиване на правилно произношение.

 

Всеки, който иска да се възползва от предложението за шестмесечен безплатен достъп, е нужно да се регистрира безплатно и да си свали Worddio на своя телефон или таблет. Подробни инструкции има ТУК .

Тагове / Tagged COVID-19, Worddio, безплатен достъп, коронавирус