Александър-Арнолд: „Всичко в Клоп е невероятно“

1
118
Добави коментар

Юрген Клоп бе възхвален като „невероятен“ мениджър от Трент Александър-Арнолд, който приветства директния подход на шефа на Ливърпул.

От дебюта си под Клоп през 2016 г. Александър-Арнолд се превърна в един от ключовите играчи на Ливърпул през последните три сезона и половина.

21-годишният играч е играл във всеки мач от Висшата лига досега през този сезон, като „червените“ водят с 25 точки, макар че в Англия няма да се играе футбол поне до 30 април, поради пандемията от коронавирус.

Въпреки че предстои да разберем кога сезонът ще продължи, Александър-Арнолд говори разпалено за Клоп, след като бившият треньор на Борусия Дортмунд изведе Ливърпул до триумф в Шампионската лига през миналия сезон, а в настоящия са на две победи от първата си титла във Висшата лига.

„Невероятен“, каза Александър-Арнолд пред GQ, когато го попитаха за Клоп

„Просто всичко за него по всякакъв начин. Общуването му с хората, като човек, като мениджър. Просто невероятно.“

Попитан дали Klopp е същият извън камерата, както на него, Александър-Арнолд добави: „Той е един и същи човек, защото се чувствам все едно в тези интервюта, когато го видите на камерата, можете да видите, че той е любящ човек.

„Можете да видите, че той е човек, който се грижи за хората около себе си. Той се грижи за семейството си, той се грижи за играчите си, той се грижи за персонала си.“

„Той се отнася към всички като към равнопоставени. Той се отнася към капитана така, както към млад играч. Хората вероятно имат схващането за него като може би много емоционален и директен човек.“

„Което е така до известна степен, но той знае как да го контролира по начини, които са полезни за всички около него. Той знае какво трябва да се каже и с какъв тон, в точното време.“

Александър-Арнолд определи Барселона като своя любим отбор след Ливърпул, но защитникът няма намерение да напуска Анфийлд.

„Да, мога да си го представя“, отговори той, на въпрос дали си представя цялата си кариера в Ливърпул.

„[Играта в чужбина] не е нещо, за което всъщност съм мислил. Винаги съм обичал Ливърпул. Винаги съм ги подкрепял. Винаги съм играл за тях.

„Така че никога не съм имал причина да мисля за това. Да, дори сега не бих седял в стаята си като дете и да мечтая да играя някъде другаде. В момента съм играч на Ливърпул. Обичам клуба повече от всичко. Обичам всичко , свързано с него. Обичам феновете, хората. Обичам града. Така че, не, защо да мисля за това? „

Източник: FOTMOB

Категория: Футболни новини

Тагове:
Висша лига, Ливърпул, Юрген Клоп