Автоизложба в Исторически парк

1
178
Добави коментар
IvanStl
IvanStl

В дните 20-22 март в Исторически парк трябваше да се проведе една интересна автоизложба, наречена „Ние сме България“. Поради усложнената епидемиологична обстановка обаче, наложи се това събитие да бъде временно отменено. Мисълта е, че с колкото повече неща, свързващи ни с България се обградим, толкова по-крепка ще бъде връзката ни с Родината и ще можем да съхраним нашия дух.

Желаещите да участват в това събитие трябваше по такъв начин да разкрасят автомобилите си, че те да се превърнат в своеобразна движеща се реклама на страната ни. Конкурсът щеше да се проведе на паркинга на Исторически парк.

В тази автоизложба се допускат всякакви превозни средства – леки автомобили, камиони, мотори и др. Разкрасяването и изрисуването им може да бъде направено по различни начин – облепяне с фолио, оцветяване с боя и др. Оценяването на хубостта им се прави от посетителите на парка.

Целият награден фонд е 8 000 лв., а разпределението му е съответно: 5000 лв за първо място, 2000 лв. за второ място и 1000 лв. за трето място. Посещението на автоизложбата няма да е обвързана с вход за нея, понеже ще се проведе на паркинга на Историческия парк.

Една новина от фб-страницата на парка. Българска фирма за превози из цяла Европа украси по неповторим начин камионите си и внесе много настроение на стария континент. Шофьорите споделят, че са привличат погледите на хората по пътя и са спирани с молба за снимка от възхитени европейци. Владислав Ангелов заедно с видния ни автомобилен състезател Крум Дончев са автори на този прекрасен замисъл и стопля сърцата ни в трудни времена. Те са решили да рекламират страната ни и „Исторически парк“, докато доставят товарите си в България и Европа.

Уверени сме, че ще видим още много красиви изпълнения. Очакваме изобретателността на творците на тема България и сме сигурни, че ще има доста изненади за посетителите.