СЕПТО – спиртен разтвор за почистване на ръце и повърхности

1
161
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Бърза поръчка:

Попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас. Налични разфасовки от СЕПТО – спиртен разтвор за почистване на ръце и повърхности СЕПТО – спиртен разтвор за почистване на ръце и повърхности: разфасовка 1 л – цена 24.00лв Спиртен разтвор за дезинфекция СЕПТО

Съдържа 73% Етилов Спирт 

Спиртният разтвор СЕПТО е готов за употреба и може да се използва за дезинфекциране на ръце и повърхности които са устойчиви на етилов алкохол. При дезинфекциране на пластмасови пособия – пръскачки и други инструменти трябва да сте сигурни, че третираните повърхности са устойчиви на спирт и няма да навредите на целостта им. 

Продукта не е тестван за убиване на конкретни вируси и бактерии, но съдържанието на спирт е голямо, а той се ползва, като основно при използването на повечето видове дезинфектанти.

Област на приложение на спиртен разтвор Септо: Почистване и дезинфекциране на замърсени повърхности като работни маси, дръжки на врати и други устойчиви на алкохол повърхности.Почистване и дезинфекция на инструменти като – лозарски и градински ножици, ръчни и гръбни пръскачки, и др., преди да се третира убедете се, че спирта няма да наруши пластмасовите елементиПочистване и дезинфекциране на замърсени ръце Начин на употреба за повърхности:

Готов за употреба, чрез напръскване на замърсената повърхност, изчаква се 30 секунди и се забърсва с подходящ парцал или кърпа.

Начин на употреба за почистване на ръце:

Готов за употреба, като се прилага върху сухи ръце. Достатъчно количество от спрея се нанася върху дланите. Ръцете се обтриват в продължение на 30 секунди. След третиране със СЕПТО не е необходимо измиване с вода.

СВАЛИ ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Няма мнения за този продукт.

Напиши мнение за СЕПТО – спиртен разтвор за почистване на ръце и повърхности

Потребители купили този продукт, купиха също: