Онлайн (дистанционно) обучение на лице управляващо трудовите процеси

1
119
Добави коментар
mall112.com
mall112.com

  Добави в количка От кого се изисква това обучение и документ за Лице управляващо и ръководещо трудовите процеси? Наличието на лице, или лица, преминали обучение Лице управляващо и ръководещо трудовите процеси се изисква от: Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда (Инспекция по охрана на труда) – за всички фирми, без значение от предмета им на дейност.Камара на строителите в България – за строителните фирми, при първоначалното им вписване в регистъра на Камарата на строителите в България и при годишното потвърждаване на обстоятелствата.

Курсът е предназначен за:

ръководители от структурните звена в предприятията;лицата, които провеждат инструктажите по безопасност и здраве при работа;специалисти по безопасност и здраве;отделите „Човешки ресурси“;членовете на комитетите (групите) по условия на труд;лицата, отговарящи за съоръжения с повишена опасност; специалисти, отговарящи за обучението по безопасност и здраве и др. На завършилите курса се издава Удостоверение за Лице управляващо и ръководещо трудовите процеси съгласно Чл. 6, ал. 1 на Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Допълнителни указания:Таксата за участие включва: Онлайн презентации, помощни материали, персонални консултации и издаване на документ за обучение. 

Плащането се извършва само по банкова сметка:Фирма: Медик Консултинг ООДБанка: Алианц Банк България АДКлон: ФЦ ДондуковIBAN: BG74BUIN95611000478420BIC: BUINBGSF