ПВЦ настилки

2
238
Добави коментар
krachunski
krachunski

1. Triple Action ProtecsolR – UV-устойчиво полиуретаново покритие.
Това уникално полиуретаново покритие предпазва настилката от надраскване и не изисква полиране през целия живот на продукта, което се дължи на състава на ПротексолR, технологията на полагане и дебелината на покритието.

2. PUR – полиуретаново покритие.
С него се третират гъвкавите някои астилки, серията “Транзит Акустик” и “Нера”. То улеснява поддръжката, като полирането след инсталиране на настилката е излишно докато хигиенните и естетичните й характеристики се оценяват като подходящи от персонала по поддръжката.

3. PUR-protect – ново, уникално UV-устойчиво покритие

4. SanosolR – покритие за антибактериална и антисептична защита.
С покритието се третират всички PVC настилки, без хомогенните, за да се осигури перфектна и трайна хигиена. При хомогенните настилки тези качества са заложени в самия производствен процес.

PVC подовите настилки Gerflor се произвеждат на рула и на плочи, в следните модификации:

1. Хомогенни PVC настилки – състоят се от PVC, химикали и пълнители.
2. Хетерогенни PVC настилки – състоят се от износващ слой от чисто PVC, мрежа от фибростъкло и компактна или шумоизолираща подложка, в зависимост от серията.
3. Спортни PVC настилки Тарафлекс и Рикриейшън – състоят се от износващ слой от чист оПВЦ, мреж аот фибростъкло и мек, омекотяващ слой за спортна мекота.
4. Дървени спортни настилки Конор Спорт – системи дървени спортни настилки от масивно дърво, състоящи се от еластична скара и горен слой от масивен кленов паркет. Висококачествени и сертифицирани от ФИБА за всички нива на състезания.
5. Модулни, спортни настилки Спорт Корт