„Елтрейд“ разработи облачна услуга за отдалечен контрол на продажбите

3
248
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

Как едно фискално устройство може да се превърне в система за управление на магазина

Може ли един търговец, който има няколко магазина, без да обикаля от обект на обект, като си стои вкъщи, да смени цените на артикулите, да добави нов артикул, оператор или клиент? Как в същото време да следи актуалните стокови наличности в склада на всеки свой магазин и при необходимост да трансферира заведени стоки от един обект към друг? Възможно ли е това да се постигне с минимални инвестиции или пък напълно безплатно за период от един месец?

Всяка дейност, която може да се извършва дистанционно в условия на извънредно положение като сегашното, е за предпочитане. Затова „Елтрейд“ побърза да доразработи и предложи на своите клиенти пълния набор от функционалности на новата облачна услуга ELTRADE Cloud, с които важни бизнес процеси могат да се управляват от разстояние.

Всички собственици на касови апарати с марка ELTRADE имат шанса да се възползват безплатно в продължение на 30 дни от трите нива на услугата (Start, Light, Premium). Това им дава възможност не само да се убедят в полезността на продукта, но и да съкратят до голяма степен  нуждата от физическо присъствие в обектите.

„Елтрейд“ пусна на пазара първото ниво на услугата през 2019 г. Абонатите бързо се убедиха, че опцията счетоводителите им сами да теглят на работния си компютър дневните и месечните отчети от фискалните устройства е голямо удобство. Според тях услугата спестява време и ресурси за физически пренос на данните, като елиминира грешките при предаването на информация.

С активирането на второ и трето ниво освен да изтеглят отчети от касовите апарати, абонатите могат да програмират дистанционно във фискалното устройство клиенти, департаменти, артикули с цени и баркодове, да следят складови наличности и продажби, да въвеждат документи за доставка, трансфер и ревизия.

Това облекчава значително работата на отговорните за това служители, които могат да извършват корекции от разстояние и да въвеждат нови данни от офиса или от вкъщи. Освен това услугата позволява ефективно да се управлява складът, без да са необходими инвестиции в далеч по-скъпи софтуери. Тоест, собственикът има пълна представа какво се случва с неговия бизнес и това му позволява да го контролира и управлява по-ефективно.

ELTRADE CLOUD е облачна услуга със складови функции, засега без аналог на българския пазар. Услугата се предлага чрез абонамент. За да я ползва безплатно за 30 дни, клиентът трябва да подпише с електронен подпис Декларация за съгласие с Общите условия, качени на cloud.eltrade.com, и да изпрати декларацията на сервизния център, с който работи.

Допълнителна информация можете да получите по телефона от вашата сервизна фирма или на cloud.eltrade.com.