Предимствата на общото помещение: Баня и тоалетна в едно

2
237
Добави коментар
clashbade
clashbade

Разделени или заедно? Какви са предимствата на тези две помещения и кога е удачно да се обособят в едно?

 

Хората са твърде различни, за да харесват едни и същи неща. Всеки има собствен възглед за това как трябва да изглежда домът му и кое е удобно. Масово в апартаментите и къщите двете санитарни помещения са обединени. И не това е кардиналният проблем, а тяхната бройка.

 

При всички случаи, наличието на мивка и душ до тоалетната е голямо удобство. Вярно е, че така се възпрепятства достъпа до WC, докато някой от членовете на семейството си взима душ, но с това се изчерпват негативите.

При наличието на възможности, няма да сбъркате, ако си обзаведете повече от една. Да, става дума за банята. Дори и да ви звучи смешно, никой не отразява броя на тоалетните в един дом. Те винаги се причисляват към помещението за душ, и ако разполагате с едно общо плюс самостоятелна тоалетна, тогава е редно да поясните, че сте горд собственик на баня и половина. Много странно звучи, но е факт. Това е начинът да се определи техният брой и принадлежност. Е, вашите половинки колко са?

 

Многочленни фамилии

 

С голямо семейство е много весело. Спор няма, но с това идват и проблемите от хигиенично естество. Кой кога ще се къпе, колко често се използва тоалетната…Все невъзможни задачи за решаване.

Направете всичко по силите си, за да се снабдите с две бани. Дори и за четиричленно семейство е много трудно да си подели една. Особено, ако графикът на всички е ранното ставане. Тогава неизбежно ще настъпват хаос и проблеми.

 

Обособяването им зависи строго от вашия вътрешен дизайн. За това помислете от рано. Най–добре е това да бъде заложено в първоначалния проект. Разбира се, идеята важи само в случаите, в които вие започвате да строите. Когато взимате вече готово жилище, е далеч по–трудно тепърва да започнете да предприемате мерки за обособяването им. Но това не означава, че е невъзможно. А понякога е добре да се направи дори и невъзможното в името на спокойното съжителство на фамилията.

 

Многоетажни сгради

 

Колко е хубаво да притежавате къща на два етажа. Всеки има своето място и не си създавате неудобства един на друг. Така родителите могат да се отделят значително от децата, за да се радват на необходимото спокойствие. Тук отново е определящ и броят на баните. Две са абсолютно задължителни. А една половинка на първия етаж може да е от голяма полза за вашите гости, ако не желаете да се разхождат из тези помещения в горната част. Звучи наистина страхотно. Сега остава само да можете да си го позволите!