Полезна информация от фирмите в бранша

1
152
Добави коментар
maznio007
maznio007

Списък с полезна информация от клиенти на Полиграфия Инфо по реда на подаване в периода на извънредното положение. Информацията ще бъде периодично обновявана.

Активности на фирмите в периода на извънредното положение.

Туплекс
Дистрибуция на широка гама от изкуствени материали с различно приложение. В момента предлагат прозрачни материали за изработка на защитни шлемове и предпазни стени. Имат наличности на материали.

Полистор
Предлагат химически материали за полиграфията и други консумативи. В момента могат да ви предложат добавки, които са заместители на изопропила като ACEDIN PLANO 4105 и IPAFIX.

Гед ООД
Фирмата развива дейност в три основни направления:Печатни решения за полиграфията и креативните индустрии, Решения за дигитализиране управление и архивиране на документи, Професионален дизайн, продуктово прототипиране и предпечат. В момента фирмата разполага с наличности на офсетови пластини за да обезпечи вашето производство, освен това разгледайте възможността за дистанционна работа с безплатен временен лиценз за PitStop Pro. На 31.03.2020 в 10.00 часа ще се проведе и безплатния уебинар за новите функционалности на PACKZ.

Графтек ООД
Фирмата обяви наличности на ролни медии за етикети.

Тепеде България
Фирмата обяви специална организация на доставките. Вижте графика тук. Тепеде предлага на специална цена и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ПРИНТЕР HP LATEX 335.

Атиа Принт
Имат променено работно време, но са на разположение на клиентите си. От 30 март до 13 април работното време на фирмата ще бъде от 10:00 до 17:00 часа.

Джей Пойнт Плюс
В нормален работен режим са и предлагат изработката на опаковки и етикети за вашите хранителни продукти, добавки и витамини.

Полихром Сервиз ЕООД
Фирмата разполага с наличности на мастила за ситопечат, тампонен, флексо UV и водно базирани, офсет, мастила за дигитален текстилен печат. Почистващи химикали. Водно базирани мастила за печат върху PP, BIOOPP и др. материали заместващи спиртните мастила, праймери за HP Indigo и InkJet.

Всички клиенти на Полиграфия Инфо, които желаят да обявят своите дейности по време на извънредното положение могат да се свържат на мейл: [email protected] или на телефон: 0878100148

Услуги за търсещи работа

Гореща линия на НОИ за въпроси относно осигурителните права при безработица
Телефон за София: 02 926 19 96
Телефон за цялата страна: 0700 14 802
Линиите ще бъдат отворени за обаждания всеки работен ден от 9:00 до 17:30 ч.

Подаване на електронни заявления за търсещи работа
За търсещи работа, които имат електронен подпис или ПИК.
За да получите ПИК, е необходимо да извадите такъв лично в НОИ или да се регистрирате в Бюро по труда по адресната ви регистрация. Оттам служебно информацията ви ще бъде подадена към НОИ.

Подаване на заявления за търсещи работа в Бюро по труда
Заявление се подава до 7 работни дни от прекратяване на трудовия ви договор.
Вашето Бюро по труда е в района на адресната Ви регистрация.

Съвет от адвокат: Неплатен отпуск – кога, как и редно ли е да се предоставя под натиск от работодателя?
В контекста на настоящата ситуация на обявено извънредно положение и обусловените от него финансови затруднения за огромната част от българските работодатели, могат да се изведат следните изводи и препоръки.