Имаме наличен ЖИВАСЕПТ РАПИД от 5 литра – дезинфектант за повърхности

2
325
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Имаме наличен Живасепт Рапид, както и много други дезинфектанти за ръце и повърхности от качествени марки. Повече за Бран Инсект вижте на сайта ни от където може да поръчате.

Живасепт Рапид е готов за употреба биологично разградим биоциден разтвор в опаковка – туба от 5 литра. Предлага се на изгодна цена, имайки предвид количеството което закупувате. Подходящ е за бърза дезинфекция на подове, плотове, кухненско оборудване, медицински и стоматологични инструменти, апаратура и всякакви алкохолоустойчиви повърхности. Изключително е ефективен срещу коронавирус (COVID 19).

Подробности за качеството на Живасепт Рапид: Този дезинфекциращ продукт е с напълно биоразградими съставки и не съдържа никакви алдехиди, четвъртични амониеви съединения или феноли. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Друг плюс на продукта е, че има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба. 

Къде може да се използва: Подходящ е за третиране на кухненско и медицинско оборудване, плотове и други алкохолоустойчиви повърхности в здравни и лечебни заведения и т.н.

Действие на Живасепт Рапид от 5 литра: Има бактерицидно, вирусоцидно – включително убива и вируси с обвивики, какъвто е коронавируса, микобактерицидно (включително туберкулоцидно), и фунгицидно действие.

Начин на приложение на Живасепт Рапид върху повърхностите:

– Вирусоцидно действие (Poliovirus 1, Adenovirus 5) – 5 минути

– Бактерицидно действие ( P.aeruginosa, S.aureus, E.hirae) – 5 минути

– Фунгицидно действие (C.albicans,) – 5 минути

– Микобактерицидно действие (M.terrae, M.avium) – 5 минути