Най-добрите семейни игри

1
145
Добави коментар
angels82
angels82

Твърде заети ли сме?

Имате ли проблеми да накарате децата да свалят екраните си и да общуват със семейството? Татко по-интересно ли е да гледа футбол, отколкото да общува с децата си? Мама твърде ли е заета, за да седне и да се отпусне? Ако е така, може да изпитвате отчаяна нужда от семейна игра вечер.

Какво ни дават семейните игри?

Събирането да играем на настолна игра като семейство предлага чудесна възможност да се забавлявате и да се свържете отново с другите членове на семейството. Но при толкова много налични опции, изборът на правилната игра може да бъде предизвикателство. Фактори, които трябва да се вземат предвид, включват възрастта на хората, които ще играят, големината на семейството и нивото на трудност на играта. И, разбира се, трябва да вземете под внимание кои игри на днешния пазар биха били забавни за вашия екип.

Нашата класация

Bestix е вашата основна дестинация за точни и безпристрастни препоръки за купуване. Ние изследваме продуктите сами, като се консултираме с експерти и събираме отзиви от собствениците на продукти. За да създадем това ръководство за пазаруване, прекарахме часове, преглеждайки най-добрите семейни игри на пазара, за да разберем кои са най-добрите.

Така че, ако искате да добавите малко нещо ново към семейната си игра вечер, разгледайте нашите препоръки в списъка с продукти по-долу. По-долу можете да прочетете повече за избора на правилните настолни игри за семейства от всякакви размери, възрасти и нива на умения.

ВЪПРОСИ ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ НА СЕМЕЙНА ИГРА На колко години са играчите?

Повечето производители на игри предлагат предполагаем възрастов диапазон от външната страна на кутията, но това не е задължително. Например, игра, предназначена за ученици от шести клас, също може да бъде много забавна за тийнейджъри или дори възрастни.

Най-младият набор от играчи, ранни начални ученици и деца от предучилищна възраст, може би предпочитат игри, които включват в себе си елемента на късмет. По-големите деца от основното училище и тийнейджърите вероятно биха оценили нещо, което държи съзнанието и ръцете им заети. По-големите деца също са склонни да оценяват игри с по-сложни правила и малко хумор.

Колко хора ще играят?

Една област, в която настолните игри се различават значително, е броят на необходимите играчи. Някои игри, като табла и шах, са предназначени само за двама играчи. Други (например Scrabble) работят добре за малки семейства, но могат да оставят някои в по-големи групи настрани.

За семейства от пет или повече години е препоръчително да изберете игри в стил парти, които изискват много играчи.

Какви видове предизвикателства искате във вашата игра?

Има два основни типа настолни игри: късмет игри и стратегически игри. Разбира се, някои игри включват и двете, но махалото обикновено се люлее по един или друг начин.

Игрите, базирани на късмет, обикновено са бързи, лесни и конкурентни за играчи от всички възрасти.

Игрите, базирани на стратегията, изискват умения за мислене на по-високо ниво. Те могат да бъдат много интензивни и забавни за игра. Очевидно трудността на играта, която играете, трябва да зависи от възрастта на играчите. Не бихте искали да играете на Candy Land с тийнейджъри, а шахът вероятно би бил малко сложен за деца в детска градина. Ако търсите средно ниво игра, може да да помислите за игра на средно ниво, която съчетава късмет и стратегия. Игрите за писане и други думи са чудесни за тази цел, тъй като обикновено разчитат както на шанс, така и на умения.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите семейни игри. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Игра Монополи Класик

Никога не познаваш достатъчно добре характера на своите близки и приятели, преди да си играл с тях Монополи!

Най-известната игра с недвижими имоти, в класически вариант, с улиците на Букурещ с нови ипо-интересни 3D фигури.

Премести на дъската, продавай и купувай недвижими имоти и изграждай къщи и хотели в движение. Целта е да се правиш печеливши сделки и бързо да забогатееш – скоро ще притежаваш всичко!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Забавлението и игрите – от тях се интересуват децата, а родителите все теглят към ученето. А не може ли и двете? Може – с класическия Скрабъл, който вече е на български език, и двете страни ще са доволни и дори могат да играят заедно. В настоящия вариант децата ще могат да изписват думите на кирилица, а правилата са същите – добавят се букви и който съставя най-дългите думи – печели!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Семейна игра-кръстословица, предназначена за възрастни и деца над 9-годишна възраст. Целта на играта е да бъдат създадени максимален брой думи върху полето, състоящо се от 213 цветни квадрати, със 100-те плочки с букви, включени комплекта. Всяка буква носи точки, а поставени върху съответните полета, точките се умножават. Играта ще помогне на децата да обогатят речника и общата си култура, докато се забавляват.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. Тип продукт Настолна игра За Семейство Възраст 8 години + Развиване на умения за Обща култура Мислене За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Escape Room – Funland е разширение на настолната игра Escape Room The Game.

Ще можете ли да избягате oт нoктитe нa Bobo, злoвeщия клoyн или щe ycпee дa тe зaдъpжи зa нeгoвoтo „freak“ шoy! Aдpeнaлинът e гapaнтиpaн!

Чудесна нacтoлнa игpa, c кoятo щe мoжeтe дa ce пpeнeceтe във въoбpaжaeмa cтaя, oт кoятo тpябвa дa ce измъкнeтe в paмитe нa 60 минyти.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

На смрачаване светът изглежда различен.Тайнствени сенки се катерят по стените, таласъми и привидения се спотайват под леглото. Не можеш да заспиш?Нима те е страх от тези пакостници?! За това имаме чудесен лек – изиграй една игра и заключи таласъмите в гардероба!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Алкохолна рулетка с шотове,16 бр, диаметър на рулетка 29см

характеристики:

– е чудесен начин да комбинирате добро забавление с хазарт.

-16 стъклени чаши, маркирани с цветове

– черно и червено.

-прекрасна идея за забавление с приятели.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Играта на стратегическо завладяване. Изберете своя страна, разгърнете армиите си и преминете в битка. Красиво изработени парчета от игра, включително герои и дракони. Рискът е в играта, когато трябва да завладееш всичко! Брой играчи: 2-6 Време за игра: 60-120 минути Английски език Възраст: 8+

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.