Джей Ло и годеникът й с ВИП привилегии: нарувашат карантината и посещават фитнес, който е затворен (СНИМКИ)

1
93
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Дженифър Лопес и Алекс Родригес получиха специални привилегии по време на изолацията. Докато техният любим фитнес в Маями беше затворен за всички посетители заради разпоредбите на правителството да се излиза само за пазаруване на хранителни продукти, залата отвори вратите си само за двете знаменитости – певицата и актриса и годеникът й, който е бивша бейзболна звезда.

От папарашките снимки ясно се вижда как двамата излизат от задния вход на фитнеса, надявайки се да останат незабелязани. А на вратата е залепена бележка, която гласи „Залата не работи. Останете си у дома на сигурно.“

Човек, който вероятно е от персонала на фитнеса, се вижда как отваря вратите на двете звезди, почиствайки ги с мокри кърпи, включително и вратата на автомобила, в който се качват 50-годишната Джей Ло и 44-годишният Алекс Родригес.

В момента двамата живеят в Маями, където се намира и техният общ дом. С тях са и децата им от предишни връзки – близнаците Ема и Макс от брака на Дженифър с Марк Антъни и дъщерите на Алекс Наташа и Ела от брака му със Синтия Скъртис.