Приоритет на Пол Погба е да се присъедини към Реал Мадрид

1
103
Добави коментар

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба иска да подпише с Реал Мадрид това лято.
Носителят на Световната купа с Франция има желание да работи със старши треньора на Реал Зинедин Зидан и 90 мин. казва, че неговият „приоритет“ е да си осигури трансфер в Испания.

Бъдещето на Погба на Олд Трафорд е тема на разговор от месеци. Реал редовно се свързва с 27-годишния играч, както и бившия му клуб Ювентус.

Според 90 минути Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен също „наблюдават неговото положение“.

Въпреки интереса на много клубове, Реал е първият избор на Погба.

Хименес няма клауза за освобождаване в договора

Друга звезда от Висшата лига, свързвана с Реал Мадрид в последно време, е нападателят на „Вълците“ Раул Хименес.

Мексиканецът вкара 22 пъти във всички състезания през този сезон, а формата му пред вратата се хареса на Реал и Манчестър Юнайтед.

Бъдещето на Хименес при Вълците е още по- несигурно днес. Според Daily Mail 28-годишният играч е разкрил, че няма клауза за освобождаване на договора си, който изтича през 2023 година.

В интервю за испанския вестник Marca той каза: „Те [Вълците] ме купиха за 40 милиона евро [34,5 милиона паунда], няма да ме продадат за по-малко. Няма клауза за освобождаване, но клубовете [в Англия], различно е как се управляват. “

Трансферът на Вернер е се отлага

Според „Дейли мейл“ Ливърпул е спрял всички преговори по договорите и плановете за набиране на персонал поради пандемията на коронавирус. Това означава, че ход на клуба на „Анфийлд“ за нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер засега е изключен.

„Вернер е силно възхитен от Ливърпул и през последните месеци многократно се изказа ласкаво за техния екип и за мениджъра Юрген Клоп, но всички амбиции, които има за осигуряване на трансфер в Англия, ще трябва да бъдат поставени на пауза.“

Източник

Категория: Футболни новини

Тагове:
Висша лига, Ла Лига, Реал Мадрид, Пол Погба