Класация на 5-те най-добри телевизори през 2020 година

1
250
Добави коментар
cpudevices
cpudevices

В днешно време е трудно да се избере телевизор, сред изложените десетки модели по щандовете на магазините за техника. За да Ви помогнем, създадохме Ръководство при избор на телевизор. В него ще се запознаете с основните характеристики и параметри, които притежават телевизорите, за да прецените по-добре какво Ви е необходимо. Тук ще изложим нашите предложения за най-добри телевизори през 2020 година.

5-те най-добри телевизори през 2020 година

За най-добри телевизори ще приемем тези, които притежават баланс между цена и функционалност. Ще повдигнем следните критерии в нашата класация:

Големина на екрана: Ще приемем, че най-масово за дома потребителите избират екрани с големина 43 – 65 инча. По-малките не са подходящи за всекидневна или хол, докато по-големите не се предпочитат така масово, заради високата ценаUltra HD 4K/8К резолюция на екранаSMART (почти няма телевизор с голям екран, който да не предлага тази технология)Операционна система Android (не е задължително, но ще работите в позната среда и ще можете да инсталирате много от любимите си приложения, които използвате на смартфона си)

Ето няколко категории, които може да разгледате и изберете:

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размер: 55“ (138,8 см)Дисплей: OLED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HDSMART: ДА WirelessОперационна система: Android

Телевизорът е с 4К резолюция на екрана. В съчетание с OLED технологията, която е много по-добра от LED, тъй като управлява всеки пиксел поотделно, изображението е по-реалистично от всякога. Този телевизор заслужава всеки лев, който ще заплатите, за да го притежавате. Излишно е да коментираме дизайна, който по-традиция Sony придава на своите модели.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размер: 55“ (138,8 см)Дисплей: QLED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HDSMART: ДА WirelessОперационна система: WebOS

Всички знаем, че може да се доверим на Samsung при избор на телевизор. Специално този модел е изграден върху технологията QLED, която се конкурира по качество с OLED. Изкуствен интелект се грижи за образа на екрана и звука, които се променят в зависимост от осветлението и околната среда.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размер: 55“ (138,8 см)Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HDSMART: ДА WirelessОперационна система: Android

Телевизорът няма OLED или QLED технология, но образът на екрана е реалистичен, контрастен и живописен. Технология AmbiLight, която представлява светлинно шоу зад телевизора, придава на образа дълбочина и обемност. Телевизорът се управлява под операционна система Android, което дава възможност да инсталирате хиляди безплатни приложения, също както на смартфона си.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размер: 58“ (147 см)Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HDSMART: ДА WirelessОперационна система: Android

Искате ли да притежавате телевизор с голям екран, Smart, операционна система Android, с качество Ultra HD 4K, за цена много под 1000 лв.? Ако това е така – това е Вашият модел телевизор. Телевизорът дава възможност да инсталирате измежду хилядите приложения на Android, включително тези, които имате на смартфона си. Качеството на картината е високо с резолюция 4К. Специално този модел е Smart. Ако ниската цена Ви притеснява, знайте, че причината е в отсъствието на OLED или QLED технологии на екрана. Поради тази причина моделът е на по-долна позиция в класацията ни, но в никакъв случай няма да направите голям компромис с качеството на картината ако го закупите.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размер: 55“ (138,8 см)Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HDSMART: ДА WirelessОперационна система: WebOS

Това е още един евтин вариант да притежавате добър телевизор, който да е Smart, с голям екран и висока резолюция на екрана. Резолюцията Ultra HD или 4K е четири пъти по-висока от FULL HD, откъдето идва и името й. Все още няма предавания поне в България, които да се излъчват на такава висока резолюция. Поради тази причина, с този модел ще притежавате Smart телевизор с отлично качество на картината, без да натоварвате семейния бюджет.

Това бяха нашите предложения за най-добри телевизори през 2020 година. Списъкът не е изчерпателен, разбира се. Ако имате други предложения или мнения, молим да ги споделите в коментар.

Не забравяйте да харесате страницата ни във Фейсбук!