Качествен биоцид за дезинфекция на повърхности STERISOL

2
196
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Вече имаме наличен биоцида за дезинфекция на повърхности STERISOL, който е изключително качествен. Освен него имаме налични количества и от Клодан Д, Живасепт, Соликлор и още много други дезинфектанти, които са качени и продават от тук: https://vrediteli.bg/magazin/preparati-dezinfekcia

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

KLINTENSIV® STERISOL е висококачествен готов за директна употреба дезинфектант за дезинфекция на повърхности срещу вируси, бактерии, спори и други микроорганизми. Освен дезинфектант, биоцида съдържа и почистващ препарат, което го прави още по-предпочитан продукт. Подходящ е както за масова, така и за професионална употреба.

Не съдържа алдехиди и е с широк спектър на биоцидно действие, създаден в съответствие с европейските хармонизирани регламенти за дезинфекция.

Къде и срещу какво може да прилагате KLINTENSIV® STERISOL?

Този дезинфекциращ биоцид е с вирусоциднo действие,  бактерицидно (включително и микобактерициднo), фунгициднo (Candida albicans, Aspergillus brasiliensis) и спорициднo. Може да прилага за дезинфекциране и почистване на непорьозни повърхности и инвентари, инструменти използвани в здравните заведения, а също в битовата и обществената области.

Как да употребяваме Sterisol?

Биоцидът Sterisol е готов за употреба дезинфекционен разтвор, като самата дезинфекция се извършва чрез напръскване, забърсване или потапяне. Всички повърхности или инструментариум трябва да останат влажни с препарат до изтичане на времето на въздействие, което посочваме по-долу:

Действие: Време на въздействие: Температура на работния разтвор: Вирусоцидно 5 минути 20° С Фунгицидно (Candida albicans) 5 минути 20° С Фунгицидно (Aspergillus brasiliensis) 30 минути 20° С Микобактерицидно 60 минути 20° С Спорицидно 60 минути 20° С Бактерицидно 5 минути 20° С

Важно: Изисква се изплакване със стерилна вода, ако се дезинфектират инвазивни инструменти или повърхности, които са в пряк контакт с пациента.

Активните съставки (АДВ) – кватернерни амониеви соли в следните съотношения.

Дидецилдиметиламониев хлорид (DDAC) (CAS:7173-51-5)  – 0.34 g/100 g Алкил (C12-18) диметилбензиламониев хлорид (ADBAC (C12-18)) (CAS: 68391-01-5) – 0.09 g /100 g

Произход: Romania

Опаковка: 1л готов разтвор

Още ефективни продукти