Безплатният софтуер PACKZVIEW в помощ на предпечатари и дизайнери

1
184
Добави коментар
maznio007
maznio007

PACKZVIEW е създаден изцяло от нулата от Hybrid Software и е базиран на технологията и библиотеките, които ще намерите в техния професионален топ продукт PACKZ

Какво прави PACKZVIEW

Продуктът е специално създаден за нуждите на печата и особено на печата на опаковки, където има нужда да се преглеждат PDF файлове и да се визуализират правилно всички елементи и параметри в тях.

 

PACKZVIEW показва всички прозрачности, обекти с овърпринт и презастъпвания на цветовете така, както ще бъдат отпечатани на печатната машина, което е голямо предимство пред алтернативни решение за визуализация на PDF. Всички атрибути на файла като:

цветоотделки и слоевете;
вградените изображения;
използвани шрифтове и цветови профили
разпознатите баркодове
геометрията на файла
свиване и параметри на RIP

Още функционалности

Налични са още и инструменти за измерване на цветове, намастиляване и разстояния, както и възможност за рекомбиниране на 1-bit tiff файлове. Софтуерът може да се свали и от потребители, които не са клиенти на компанията за други продукти. Необходима е обаче регистрация на сайта на производителя с фирмен e-mail адрес

Разгледайте изключително подробното видео подготвено от колегите от ГЕД тук.

 

Изключително подходящ за дизайнери, предпечатари и клиенти на печатниците, които искат да могат да преглеждат и одобряват файлове в реалният им вид, така както ще бъдат отпечатани след това.

За повече информация за балплатния PACKZVIEW или други продукти на Hybrid Software вижте тук.