Превод и легализация на диплома за средно образование

1
221
Добави коментар
dsi

Превод и легализация на диплома за средно образование е необходим, когато вече сте получили образованието си, и желаете да кандидатствате в университет в друга държава. Този документ може да послужи и за издаване на шофьорска книжка или за наемане на работа.

Съществува разлика при легализацията на документи, издадени в чужбина, и такива, издадени в България, които ще се ползват в друга страна.

Важни забележки !

Обърнете внимание дали сте подписали дипломата си на указаното за това място !Ако е необходимо, ще направим нотариално-заверено копие вместо Вас !За признаване на шофьорска книжка, издадена в чужбина, която искате да ползвате в България, е необходимо освен превод, да се направи заверка на подписа на преводача пред нотариус.Документи за легализация, издадени в България, се приемат само на хартиен носител.Документи за легализация, издадени в чужбина, могат да бъдат изпратени по електронен път.Не забравяйте да ни предоставите начина на изписването на имената на притежателя на дипломата на латиница или съответно на кирилица.