Най-добрите рокли за макси дами

1
131
Добави коментар
angels82
angels82

Наръчник за избор на рокли за макси дами

Дълга, изящна макси рокля е достатъчна, за да накара някой да се почувства сякаш е излязъл от гръцки мит или приказка. Дългата рокля може да ви помогне да ви е хладно през лятото или топло през зимата, така че те са идеални през цялата година. С толкова много стилове, цветове и щампи на разположение, има макси рокли за всички, независимо от вашия ръст или модни предпочитания.

Първият фактор, който трябва да вземете предвид, когато купувате макси рокля, е кройката. Това оказва значително влияние върху цялостния външен вид на роклята и може да означава разликата между класическа рокля и модна рокля, която може да не носите през следващия сезон. Деколтето е друга важна характеристика и това е материалът, от който е изработена роклята. Разбира се, ще трябва да изберете рокля в цвят или принт, който също харесвате.

В това ръководство събрахме всичките ни знания за макси рокли, за да ви помогнем да изберете идеалната рокля. Можете също да разгледате нашите топ макси рокли за малко вдъхновение.

ОСНОВНИ СЪОБРАЖЕНИЯ Кройка

Кройката на вашата макси рокля влияе върху това как се вписва и цялостния й външен вид, затова изберете внимателно. Вероятно вече знаете какви видове кройки ви отиват най-добре, но нека разгледаме някои популярни опции.

Висока талия: Поставени точно под бюста и струящи се оттам, роклите с висока талия изглеждат плаващи и ефирни. Прилепнали: Перфектни за всички, които искат да акцентират на макси роклите на талията, прилепнали (или A-линия), са съобразени с естествената линия на талията, а след това изпъкват и се превръщат в пълна рокля. Туника: Макар и да не е толкова честа кройка, колкото при по-късите рокли, можете да намерите няколко туника макси рокли, които падат направо отгоре. Рокля с туника макси може да ви даде спокоен, но модерен вид и е особено добре гарнирана с колан. V-талия: С монтирано боди, роклите с макси V-талия са друг чудесен вариант за акцентиране на талията, но се различават от другите макси рокли поради V-образното боди, което удължава естествената талия. Това е класически и често по-официален избор. Деколте

Макар и малко по-малко важно от кройката, деколтето на вашата макси рокля е друг фактор, който може да повлияе значително на цялостния външен вид и стил. Ниските деколтета са страхотни през лятото, особено на плажните рокли, но могат да бъдат мразовити в по-хладните месеци. Плюс това, изключително ниските деколтета могат да бъдат неподходящи за офиса или официални събирания. По-високите деколтета са по-консервативни и са по-подходящи за целогодишно облекло, но не винаги изглеждат толкова елегантно.

Материя

Памукът е идеалната материя за макси рокля, независимо дали това е лек памук, еластична памучна фланелка или по-голямо разнообразие за по-хладните месеци на годината. Където е възможно, 100% памук е най-добрият вариант, но не пренебрегвайте другите материи. Роклите, направени от смес от памук и полиестер, не са толкова леки и дишащи, колкото чистия памук, но обикновено са по-евтини. Тази материя има по-хлъзгаво усещане от памука. За официални случаи, рокли от дантела, коприна и сатен са атрактивни варианти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ Плътни цветове спрямо щампи

Ще трябва да решите дали предпочитате макси роклята в плътен цвят или принт. Ако се интересувате от рокля с принт, обаче да решите кой печат предпочитате е по-лесно, отколкото да направите. Можете да намерите макси рокли в почти всеки принт. Флорални шарки, полка точки, животински щампи, райета, Пейсли, геометрични щампи – какъвто и модел да се сетиш, най-вероятно можеш да намериш макси рокля.

Ръкави срещу презрамки

Можете да намерите макси рокли с тънки презрамки, дебели презрамки, къси ръкави, дълги ръкави и практически всеки друг тип ръкав, който може да намерите за рокля. Ако нямате предвид стил на ръкавите, просто прегледайте и вижте какво ви харесва. Има и макси рокли без презрамки за най-добрия плажен стил.

Джобове

Обикновено дамското облекло е недооценено в откъм джобове, но можете да намерите някои макси рокли с удобни и стилни джобове. Ако имате макси рокля с дълбоки джобове и достатъчно сигурна, за да държите парите и телефона си, можете да оставите чантата си у дома, което може да бъде освобождаващо в горещ ден.

СЪВЕТИ

Разберете точната дължина на всяка макси рокля, която обмисляте. Макси роклята трябва да седи на дължина до глезена, без да покрива краката ви. В зависимост от вашия ръст, не всички макси рокли ще бъдат правилната дължина за вас. Забравете каквото сте чули за ласкателни форми и щампи. Болен сте от слуха, че не можете да носите смели щампи, ако носите плюс размери или подходяща рокля, ако ви липсват извивки? Ние също сме! Бъдете верни на стила си и купете макси рокля, която харесвате. Проверете какъв тип закопчаване има избраната от вас макси рокля. Това може да не доведе до огромна разлика за някои купувачи, но други имат специфични предпочитания.

Помислете кога ще носите основно макси роклята си. Ако през лятото носите само макси рокли, изберете лек, дишащ материал, който няма да доведе до прегряване. От друга страна, ако избирате рокля, която ще бъде част от зимния ви гардероб, идеалният материал ще бъде по-дебелият и плътен.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите макси рокли за макси дами. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Подобно ревю: Най-добрите перални