4 задължителни неща за всеки мъжки гардероб

2
260
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Мъжкият гардероб, както и дамският впрочем, зависи от стила на конкретния човек. И все пак има някои задължителни неща, които е добре да присъстват в него, за да сте сигурни, че сте подготвени за всяка една ситуация. Стилът не е нещо, с което да правите компромиси, защото именно това е нещото, което ви отличава от другите. Въпреки това, нали не смятате, че би било удачно да отидете на сватба с анцуг?!

Задължителни неща за мъжкия гардероб

Добре, не си падате по кой знае колко официалната визия, а предпочитате да залагате на небрежна и предимно спортна?! Едно сако в гардероба обаче може да реши проблема ви във всеки момент, в който се налага, по една или друга причина, да спазвате някакъв дрескод. Ако костюмът е нещото, което никога не бихте облекли, защото се чувствате като абитуриент, то сакото е напълно приемливо в комбинация с дънки например.

Разбираме, че много от вас вероятно не се чувстват съвсем естествено в риза, но не говорим непременно за онези бели ризи, закопчани плътно до яката. Има и по-интересни варианти, без непременно да изглеждате претенциозно. Можете да заложите на по-небрежен модел, който да комбинирате с подходяща тениска отдолу – чудесен начин да не обличате яке пролетно време, ако не ви се носи в ръка, когато през деня стане по-топло.

Това сме сигурни, че всеки представител на силния пол притежава. Дори може и да имате няколко чифта – за ежедневна употреба и за по-официални събития. Удобни са и са за универсална употреба.

Нали не искате дънките ви да се смъкнат в най-неподходящия момент, излагайки на показ повече отколкото бихте искали. Затова отделете специално внимание на колана. Освен това той ви дава възможност да изразите своята индивидуалност, използвайте го!