Товароукрепващи съоръжения за автомобили

1
119
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Товароукрепващи съоръжения за автомобили

Покажи:

12
25
50
75
100

Сортировка:

По подразбиране
Наименование (А – Я)
Наименование (Я – А)
Цена (Ниска > Висока)
Цена (Висока > Ниска)
Рейтинг (Най-висок)
Рейтинг (Най-нисък)
Модел (А – Я)
Модел (Я – А)

Всичко необходимо за укрепване товари

Товароукрепващи средства

 

Колани за товари:

При транспортиране на товари – върху самите тях действат външни сили, които нарушават тяхното състояние на покой. Поради тази причина, трябва да осигурим превозвания товар, съблюдавайки основните изкисквания според международните норми за правилно укрепване на товари.

 Коланите за укрепване на товари са най-добрият начин да се предотврати евентуалното хлъзване, преобръщане или падане на товара по време на транспортиране – чрез натягане на тресчотковия механизъм те гарантират сигурно прилепване на товара към платформата.

 

Колани за автовози:

Универсална система за укрепване на автомобили, бусове, джипове и др. при превозването им върху платформи – автовози. Коланите са оборудвани с шлаух – специално назъбен профил, гарантиращ максимално прилепване към гумата и сигурност при транспортирането.

 

Групажни ограничители:

Хоризонталните и вертикални ограничители подобряват осигуровката на товара в товарния сектор на камионите и ремаркетата. Необходим елемент при транспортиране на групажни товари.

 Лебедки:

Голямо разнообразие от лебедки за Вашите нужди: лебедки за пътна помощ, електрически лебедки, ръчни лебедки, лебедки за АТВ, лебедки за джип, лебедки за камион, лебедки 12V, лебедки 24V всичко това може да откриете тук. Широка гама от професионални лебедки за пътна помощ и платформи.

Предпазни мрежи за ремарке:

Мрежата позволява задържане и покриване на отделни и не опаковани предмети върху ремаркета и платформи. Особено подходяща е за превоз на леки и разпилени предмети. Изработена е от висококачествени материали, което я прави изключително здрава и устойчива. При използване на мрежата е важно да се внимава при превоз на тежки предмети, където е необходимо използването и на колан.

 

Високо качество,ниска цена! Бърза и лесна доставка!