Комплект 2 халогенни крушки Philips H4 Xtreme Vision, +130%, 12V, 55W

1
127
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Комплект 2 броя халогенни крушки Philips H4 Xtreme Vision, +130%, 12V, 55W

Ефективност с ключова дума X-treme

Лампите за автомобили Philips X-tremeVision са сред най-ярките, които можете да закупите. Те светят по-ярко от повечето други лампи с до 130% повече яркост и превъзходна дължина на лъча. Така че виждате по-далеч, реагирате по-бързо и шофирате по-безопасно. 

Ефективност с ключова дума X-treme.
До 130% по-ярка светлина.

Тип крушка: H4
Опаковка: 2 броя.
12 V, 60/55 W
Повече светлина
Всяка потенциална повреда на резервна част е риск за вас и превозното ви средство. Това важи с особена сила за предните светлини. Всяка счупена предна лампа намалява видимостта и безопасността за вас и насрещния трафик. Philips X-tremeVision са оптимизирани за дълъг и надежден живот. За да можете да виждате и да бъдете видени по-дълго, отколкото при всяка друга лампа с високи работни показатели.
Ефективността означава повече светлина и по-дълъг живот.
Предните светлини Philips X-tremeVision са създадени за отлична ефективност, излъчвайки до 130% по-ярка светлина без компромиси с експлоатационния срок. При до 450 часа* животът на Philips X-tremeVision е значително по-дълъг от този на конкурентните решения в категорията за повече светлина.
Най-безопасните одобрени за пътната мрежа предни светлини.
Philips X-tremeVision определено са най-безопасният, най-лесният и най-ефективният начин да надстроите предните светлини на автомобила си в рамките на позволените параметри. Те са изцяло ECE сертифицирани.
Значително по-бяла светлина за по-добър комфорт и безопасност.
Ярката бяла светлина (до 3500 K) е значително по-бяла от тази на стандартните предни светлини. Патентованата от Philips технология gradient coating technology™ създава по-мощна светлина.
Чудесен контраст за комфортно шофиране
Повишената цветна температура на предните светлини Philips X-tremeVision позволява на очите ви да се фокусират по-добре и да възприемат контрастите в далечината. Това прави шофирането  много по-комфортно и безопасно.
Данни за продукта
Опаковка
Комплект
Количество
2бр.
Тип крушка
Халогенна
Тип фасунга
P43T-38
Температура
3700К
Номинална мощност
55W/60W
Волтаж
12V
Линия
X-tremeVision 130%
Производител
PHILIPS
Тип крушка
H4
Тегло
0,09kg
Цената е за комплект.