Крушка за фар Philips H7 Vision Plus, Халоген, +60%, 12 V, 55 W, 1 брой

1
116
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Крушка за фар Philips H7 Vision Plus, Халоген, +60%, 12V 55W,1брой

Чувствайте се в безопасност, шофирайте безопасно

Крушките за предни фарове VisionPlus на Philips осигуряват 60% повече видимост, което позволява на шофьорите да виждат по-далеч за по-голяма безопасност и комфорт. Предлагайки висока производителност и отлична цена, VisionPlus е точният избор за днешните взискателни шофьори. 

Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност.

Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност.

Страхотен комфорт и безопасност при шофиране.

VisionPlus ви осигурява по-добра реакция, благодарение на по-ранното разпознаване на препятствия и пътни знаци. Светлините от спирачките също се виждат по-рано, благодарение на мощната светлина. Светлината е основна част от удоволствието да шофирате и това е първата и единствена част от кръга за безопасност, който всъщност помага за предотвратяване на инциденти.

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло.

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации,продуктите са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на клиентите. Цялата продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Тип продукт
Крушка за фар
Опаковка
1 бр/блистер
Цвят
Жълт
Гама
Vision Plus +60% Повече светлина

Цокъл
H7
Технология
Халоген