Халогенна крушка за фар Philips H7 White Vision Ultra, 4200K, 12V, 55W, PX26D, Блистер 1 брой

1
217
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Халогенна крушка за фар Philips H7 White Vision Ultra, 4200K, 12V, 55W, PX26D, Блистер 1 брой

Ясна и неустоима визия

Philips WhiteVision ultra H7 с най-новата формула на покритието осигуряват зашеметяващите 4200 келвина. Това са най-белите, одобрени за пътната мрежа, халогенни светлини в нашето портфолио, както и идеалният избор, ако търсите страхотна и стилна визия.

Смайващи, одобрени за пътната мрежа, бели фарове за стилен външен вид.

Подобрените крушки за фарове WhiteVision ultra са сертифицирани по ECE за ярка бяла светлина на пътя. Водачите се наслаждават на енергичен изглед и одобрена за пътната мрежа крушка, съответстваща на приложимите разпоредби. Без да застрашава безопасността, като заслепява отсрещната кола, крушката ви дава изключителна видимост.

До 60% повече видимост за максимална яснота.

По-дълъг лъч с до 60% повече видимост в сравнение с изисквания минимален стандарт, който ви дава възможност не само да виждате по-ясно другите на пътя, но също така да сте по-видими за тях. Той подобрява безопасността и ви дава повече време, за да реагирате предварително на потенциалните опасности на пътя.

Не правете компромис с безопасността, сменяйте по двойки.

Просто е по-ефективно да смените двете крушки във фаровете заедно, отколкото да смените едната изгоряла. Новите модерни крушки дават по-силна светлина и по-добри характеристики за по-безопасно шофиране. Като цяло ползите и предимствата от смяната по двойки са многобройни: по-малко проблеми, спестяване, избягване на неизправност във фара, по-ярък и по-балансиран лъч и най-вече – безопасност.

 

Данни за продукта
Опаковка
Блистер
Количество
1 бр
Тип
Халогенна
Тип фасунга
PX26D
Температура
4200.0 К
Номинална мощност
55 W
Напрежение
12 V
Серия
WhiteVision Ultra
Производител
PHILIPS
Вид крушка
H7
Тегло
0,04kg