Великденски декор: направи си сам

1
135
Добави коментар
svetla58
svetla58

Великден чука на вратата и всички лека-полека започваме подготовката. Най-важната част са яйцата, разбира се, но няма как да отречем, че всички първоначално се грижим за козунаците. Но имайки предвид факта, че всички сме прекарали последните седмици вкъщи, то сега ни е малко трудно да се почувстваме празнично на същото място, където работим всеки ден. Затова на помощ идва великденската декорация!

Хубавите великденски украси внасят усещане за пролет в дома. И тъй като сега е по-трудно човек да излезне и да си накупи празнични декори, ние подбрахме няколко много лесни, но и ефектни идеи за украса тип “направи си сам”, за които ще ви трябват подръчни материали.

Първото ни предложение е тази страхотна ваза. Можете да използвате както изкуствени цветя, така и да се възползвате от красивите цъфнали дръвчета навън.

Друга интересна идея за ваза е да използвате празни буркани и да ги нарисувате. Колко семпло, но адски ефектно! Можете да развихрите въображението си, а даже и децата могат да се включат. Цветята отново са по ваш избор.

Тази идея е страхотна както за декор, така и за подарък. Необходими са ви буркан, малко изкуствена трева и цветни бонбонки. А, да не забравяме и шоколадово зайче! Бързо, лесно и … красиво!

Последното ни предложение е най-лесното, но и най-ефектното! Най-важното нещо е да имате кори за яйца, а сме сигурни, че ви се намират у дома. Следвайте стъпките от картинката и направете супер сладката поставка за яйце. Сигурни сме, че и тук децата ще се радват да ви помогнат!

А ето и няколко великденски украси за тези от вас, на които не им се занимава с това сами да творят декори:

Купи керамично зайче

Купи великденска калъфка за възглавница

 

Купи керамично зайче

Тагове
Великден, Великденска украса, великденски заек, Великденски яйца, великденско настроение, декорация за Великден, направи си сам, празнично настроение, пролетен декор, пролетна укрса, пролетно настроение