Комплект 2 халогенни крушки Philips H7 Vision Plus, +60%, 12V, 55W

1
126
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Комплект 2 броя халогенни крушки Philips H7 Vision Plus, +60%, 12V, 55W

Чувствайте се в безопасност, шофирайте безопасно.

Крушките за предни фарове VisionPlus на Philips осигуряват 60% повече видимост, което позволява на шофьорите да виждат по-далеч за по-голяма безопасност и комфорт. Предлагайки висока производителност и отлична цена, VisionPlus е точният избор за днешните взискателни шофьори. 

Тип крушка: H7
Опаковка от: 2 броя
12 V, 55 W

Philips е изборът на основните производители на автомобили
В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарти за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.
Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност.
Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност.
Страхотен комфорт и безопасност при шофиране.
Светлината е основна част от удоволствието да шофирате и това е първата и единствена част от кръга за безопасност, който всъщност помага за предотвратяване на инциденти.
Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло.
UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.
Лампите за кола на Philips са силно устойчиви срещу влага
Само нагорещена крушка, изработена от кварцово стъкло (спирална 2650 °C, стъклена 800 °C) може да издържи на термичен шок: ако капка студена вода докосне нагорещената крушка, което може да се случи, когато шофирате през вода със счупен преден фар.
VisionPlus излъчват по-дълги светл. лъчи спрямо станд. лампи
Philips Vision Plus ще позволи на колата ви да излъчва 25 m по-дълъг светлинен лъч в сравнение със стандартната крушка. Нашите осветителни решения генерират мощен и прецизен светлинен лъч с максимална мощност. Ние непрекъснато произвеждаме най-добрите, най-ефективните осветителни решения, защото знаем, че нашето висококачествено осветление един ден може да спаси живот.
 
Спазване на висококачествените стандарти на ECE хомологацията
Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации.Проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на клиентите. Цялата продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.
Данни за продукта
Опаковка
Комплект
Количество
2бр.
Тип крушка
Халогенна
Тип фасунга
PX26D
Номинална мощност
55W
Волтаж
12V
Линия
VisionPlus Plus 60%
Производител
PHILIPS
Тип крушка
H7
Тегло
0,06kg

 Цената е за комплект.