Градиентни нокти за пролетта!

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като пролетта започна, можем да насочим вниманието си към цветния грим, към новите прически и към страхотните вариянти за маникюр. През последните няколко години тенденциите при ноктите са се сменяли, но има една тенденция, която се задържа през цялата 2019-та и продължава да е супер актуална. Говорим за градиентните нокти.

И така, какво са градиентни нокти (известни още като многоцветни нокти)? Това е лакиране на всеки нокът с малко по-различен нюанс или с подобен цвят (а защо не и с напълно различен цвят). Ако изберете например розово, може да лакирате първия нокът с мек и прахообразен оттенък. Вторият нокът може да е бебешко розов и така нататък, докато не завършите със смело цикламено. Или бихте могли да нарисувате един нокът в розово, един в зелено и т.н., докато не носите дъгата на върха на пръстите си. Каквото и да изберете, можете да сте сигурни, че крайният резултат ще бъде изненадващо шик!

Тагове
градиентен маникюр, идеи за маникюр, интересни нокти, красив маникюр, маникюр, мода, нокти, пролет 2020, пролетен маникюр, пролетни нокти, тенденции, цветен маникюр, цветни нокти