Нора Шопова и Драго Драганов ще водят „Питай БНТ“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
152
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Българската национална телевизия стартира ново предаване, в което зрителите ще могат да задават своите въпроси и да получават експертни отговори. „Питай БНТ“ ще се излъчва всеки делничен ден от 19 часа и ще продължава до “По света и у нас”.

Водещи на предаването „Питай БНТ“ са манекенката Нора Шопова (която доскоро водеше прогнозата за времето по Нова тв) и една от емблемите на БНТ Драгомир Драганов. Идеята на екипа е, чрез експертите в студиото, българските зрители да получат полезна информация и отговори на своите въпроси.

„Питай БНТ“ ще бъде предаването на хората, които искат да зададат своите въпроси и не знаят към кого да се обърнат, на тези които имат теми да споделят и на хората, които не спират да търсят отговори“, казва Нора Шопова и допълва: „Питай БНТ“ ще бъде мястото на обикновения човек, а ние ще бъдем гласът му и ще задаваме въпросите на всеки, които иска да попита и да бъде чут. Ние сме тук за да помогнем на всички“.

 „Питай БНТ“ ще бъде предаването, което ще официализира информацията, защото ние сме Обществената медия. Ще бъдем доста сериозен екип, за да защитим тази мисия да сме гласът на хората“, допълва Драго Драганов.

Във всяко от предаванията ще се дава думата на различни експерти, медиатори и анализатори, които да предават информация на зрителите, по конкретно касаещи ги въпроси и теми, а въпросите ще могат да бъдат зададени на официалната Facebook страница на предаването – fb.me/pitaiBNT , в сайта на БНТ, на електронната поща на предаването – [email protected]

loading…