Пренатално възпитание и алтернативни педагогически методи

4
223
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Идеята на сайта Duh.bg  е да се популяризират повече светли методи за възпитание на детето още преди да се е родило, защото тогава то е най-възприемчиво.  Изхождайки от нашия личен опит като семейство с деца, ние съставихме книгата „Възпитание на детето в утробата на майката“, която малко по-долу може да изтеглите в електронен вариант или да я поръчате в книжен. Благодарим ви за интереса и нека заедно направим света едно още по-добродетелно място.

 

„Първото влияние на човека иде от майката и бащата. Майката влияе на детето си, докато е още в утробата ѝ, чрез своите мисли, чувства и постъпки. Не по-малко влияние върху развитието на детето оказва храната на бременната жена, както и тази, която дава на детето си след раждането му. От духовния живот на майката зависи, какво ще бъде детето. Майката може да роди обикновен човек, талантлив, гениален или светия. От нейния сърдечен и умствен живот зависи бъдещето на детето.“

12 септември, 1943г., София – Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно)

Изтеглете безплатно електронната книжка – „Възпитание на детето в утробата на майката“ от тук или поръчайте книжно издание на книгата, за което е необходимо да заплатите куриерските разходи и да попълните електронна заявка от тук.