Какво поръчах – какво пристигна? Примери за катастрофални случай при онлайн пазаруване.

3
297
Добави коментар
tinko_4
tinko_4

Що се отнася до пазаруването, всички можем да се съгласим, че интернет се превърна в един от най-добрите ни съюзници благодарение на неговото удобство.

Недостатъкът е, че понякога нашите поръчки не отговарят на нашите очаквания, особено що се отнася до облеклото и модата. В тези случаи най-доброто, което можете да направите, е да проверите репутацията на магазина на специализирани уебсайтове, преди да купите това, което сте харесали. По този начин няма да се чувствате разочаровани, след като поръчката ви пристигне.

1. „Хей, нещо не е наред с тази рокля, която току-що купих.“ 2. Дори  цвета не е същия …“ 3. Те дори не са си направили труда да използват един и същ плат. 4. Е, дрехите не винаги изглеждат добре върху нас. 5. Да изглеждате готино в студеното време? Е, това няма да е днес. 6. Виждате ли разлика? 7. „Казаха ми, че са изработени от кожа … и аз им повярвах“ 8. Никога рокля за парти онлайн!

<

9. „Трябваше да е рокля за принцеса. Вместо това изпратиха гигантско цвекло. ” 10. „Исках да изглеждам фантастично … Поне си имам вече нова пижама.“ 11. Сбъдна ли се мечтата ти? Не мисля така … 12. Без думи… 13. Дали ще е добре с високи токчета? 14. Всяка прилика с реалността е чисто съвпадение. 15. Момичета, никога не си купувайте рокля от Китай. 16. Бижутата на тази рокля са заменени с … Е, не знам с какво. 7. Доста далече от истината. 18. Рокля с фигурални мотиви, изработена в Китай 19. Поръчах вечерна рокля  вместо това получих рокля от Средновековието. 20. Солидна причина да мислите два пъти, преди да купите нещо, което не сте видели на живо. 21. Беше прекалено хубаво, за да е вярно. 22. Чифт панталони или причудлив чифт чорапи за пръстите на краката? 23. Древна истина: Ако е доста евтино, най-малкото е подозрително! 24. Тъжната реалност … 25. И пак продължаваме да правим същата грешка. Бонус: Погледнете от светлата страна – винаги има някой, който може да се възползва от покупката ви … ! Вече имате 26 примера за обмисляне, преди да пазарувате онлайн!