Борисов за убийството на Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент

1
142
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

 
21.04.2020 12:11
 

„Знаете, че вчера СДВР пусна няколко информации, свързани с разследване на случая и задържане на лица, които са се возили в автомобила, който е предизвикал катастрофата. В момента има задържани четири лица. Те са арестувани за 24 часа“, това заяви министър Младен Маринов във връзка с катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че е арестувана и приятелката на 22-годишния Кристиан Николов. Междувременно още вчера зад решетките попадна за 24 часа и майката на Кристиян – Десилава Николова. Все още не е ясно дали и какво обвинение ще получи тя от прокуратурата. Автомобилът, с който беше причинена катастрофата се оказа собственост на нейна фирма. В колата са пътували още двама души – млада жена и 24-годишен мъж. Последният също е задържан. Това е синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, а новината потвърди самият народен представител пред медията ни.

„Всички промени в Законите, които касаят пътната безопасност, бихме инициирали и подкрепили. Но те и със скутери катастрофират. Но тук трябва да се помисли за много, много по-тежка санкция за употребилите наркотици. Защото сякаш през годините те минаваха през друга категория. Тежък, гаден, нещастен… каквото и да кажа за този инцидент е лошо. Бог да го прости. Но пак трябва да се извлекат поуки и много бързо да се променят законите“, така премиерът Борисов коментира тежката катастрофа, отнела живота на Милен Цветков.