Soleo Lime Mousse Ultra Intensifier Accelerator 100ml

1
262
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание Lime Mousse – Ultra Intensifier акселератор за придобиване на загар Accelerators Soleo Basic Ускорители на тен с тирозин за получаване на начален загар. За тези, които обичат освежаваща лимонада, която носи освежаване и облекчение в горещите летни дни.

Точно както леката сладост на лимонадата с нотка на кисел лимон Soleo Lime Mousse създава перфектна комбинация, маслото от шеа, комбинирано с екстракта от зелен чай, работят заедно, за да създадат сензационни резултати. Той осигурява подхранване, регенерация и хидратация, както и защита от свободни радикали и преждевременно стареене.

Какво повече бихте могли да искате?

Е, може би просто успокояващо алое вера и високо съдържание на тирозин, за да накарате кожата ви да стане естествено кафява по-бързо.

Това желание също се изпълно!

Основни характеристики на Акселератора Soleo Lime Mousse: Стимулира създаването на естествен и траен тенПредпазва кожата от дехидратация, поддържайки оптималното ниво на влагаИзглажда кожата, като я прави мека и приятна на допирПредпазва от ускорено стареене на кожата благодарение на антиоксидантните съставки

Аромат: Лайм и грозде

Артикул номер:

Soleo 50 065 – 1бр.x100ml. туба

Производител:

Aroma Trend Sp. z o.o. sp.k.