Soleo Orange Cake V2002 Accelerator 10x15ml

1
162
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание Lime Mousse – V2002 акселератор за придобиване на загар Accelerators Soleo Basic Ускорители на тен с тирозин за получаване на начален загар. За всички, които обичат портокалите: възхитително сладки, чудесно сочни и толкова красиво слънчеви, че не можете да свалите погледа си от тях.

Soleo Orange Cake е чудесен балсам, който ви завладява от първото приложение, събужда сетивата ви и интензивно ускорява процеса за придобиване на тен благодарение на съдържанието на тирозин.

Портокаловата торта е била инфузирана с чудесно подхранващи и изглаждащи съставки като конопено масло, шафран масло, портокалово масло и масло от Моной.

Хидратиращите му добавки като сок от алое вера или PCA сол са невероятно ефективни, а дивият аромат на портокалова торта е абсолютно възхитителен.

Основни характеристики на Акселератора Soleo Orange Cake: Стимулира създаването на естествен и траен тенПредпазва кожата от дехидратация, поддържайки оптималното ниво на влагаИзглажда кожата, като я прави мека и приятна на допирПредпазва от ускорено стареене на кожата благодарение на антиоксидантните съставки

Аромат: Сладкиш с портокали

Артикул номер:

Soleo 50 073 – 10бр.x15ml. сашета с еднократни дози

Производител:

Aroma Trend Sp. z o.o. sp.k.