Soleo Sandy Candy Intensifier Accelerator 10x15ml

1
123
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание Sandy Candy – Intensifier акселератор за придобиване на загар Accelerators Soleo Basic Ускорители на тен с тирозин за получаване на начален загар. За тези, които ценят всеки миг, като дете, когато посяга към бонбони.

За тези, които ценят простите удоволствия в живота, като радостта от разпространението на Soleo Sandy Candy по тялото си.

Освежаващият аромат на сутрешна лагуна ви пренася в страната на релаксация, а кадифената формула прекрасно кондиционира кожата ви, като я прави идеално гладка. Постепенно придава този завладяващ нюанс на ваканционния бронзов тен (това е действието на тирозин и мед) на кожата Ви.

Съдържанието на маслото от шеа и конопеното масло гарантира, че кожата е правилно подхранена и укрепена, колагенът я прави твърда, докато кофеинът и екстрактът от зелен чай вършат чудеса, за да изглеждате и да се чувствате привлекателни (с ефект против стареене).

Някой спомена ли за овлажняване?

Поверихме тази специална задача на алое Вера, което успокоява и успокоява кожата ви.

Страхотно!

Основни характеристики на Акселератора Soleo Sandy Candy: Стимулира създаването на естествен и траен тенПредпазва кожата от дехидратация, поддържайки оптималното ниво на влагаИзглажда кожата, като я прави мека и приятна на допирПредпазва от ускорено стареене на кожата благодарение на антиоксидантните съставки

Аромат: Пясъчни бонбони

Артикул номер:

Soleo 50 079 – 10бр.x15ml. сашета с еднократни дози

Производител:

Aroma Trend Sp. z o.o. sp.k.