Как да направите печелившо външното пространство на сладкарницата и кафенето Follow

Как да направите печелившо външното пространство на сладкарницата и кафенето

Ако искате да се възползвате от лятното слънце, помислете за превръщането, на неизползваното дворно място или открито пространство, в печелившо място на открито на сладкарницата или кафенето ви. Зоните за хранене на открито варират от простото тротоарно пространство до пищните барове край басейна. За да се възползвате максимално от хубавото време, можете да научите как да изградите вътрешен двор или да преустроите открито пространство в двор, за да осигурите на гостите възможности за хранене на открито.

Вземете под внимание следните идеи и съображения за външното пространство за хранене на открито, за да го превърнете в печелившо допълнение към вашата сладкарница или кафене. Закони и разпоредби относно местата за хранене на открито

Преди да започнете да проектирате вашето външно пространство или вътрешен двор в място за хранене на открито, задължително е да вземете под внимание всички местни и национални разпоредби относно вътрешните пространства за сладкраници и кафенета. Тъй като разрешителните и указанията могат да варират в зависимост от общината, не забравяйте да се свържете с местната община, за да научите какви разрешения трябва да получите, преди да започнете.

Проектиране на оформление на външното пространство за хранене...


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност