5 тенденции при дрехите, които ще се носят след изолацията

1
130
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новият сезон е богат на тенденции: преброихме повече от 30 нови продукта, които лесно могат да се впишат в гардероба на всяко модерно момиче. Но сред модните тенденции на 2020 г. има и такива, които не всяка една от нас би носила. Въпреки това те печелят популярност – изглеждат малко необичайно, но и много стилно. Да, сега може да не е най-подходящото време за излизане навън. Но определено си струва да се поглезите с някоя нова покупка. Затова подбрахме 5 неща, на които да дадете шанс тази година. А вие разгледайте ivet.bg и fashiondays.bg за модни находки.

Прозрачна рокля

Изработени от корпона и дантела, тези рокли излъчват сексапил и небрежност едновременно. Това бохо излъчване, което имат е перфектно за лятото. Може да се носи над друга рокля от дебел плат или да се носи като туника, а защо не и над банските на морето.

Златиста пола

Металните нюанси са все още актуални. Но ако в миналите сезони светът полудяваше за сребрист металик, сега той беше заменен със златистото. Златна пола, подобна на обвивка за бонбони, привлича вниманието към бедрата и ефектно ги отличава. Хубаво е полата да е акцент и да се съчетае с нещо по-семпло отгоре – черен или бял топ ще свършат работа.

Обемни ръкави

Искате да разнообразите офис облеклото си? Носете блуза с бухнали ръкави! Можете да заложите на всякакъв цвят – този тип блуза е супер лесна за носене, но е адски ефектна.

Tie-dye

Ако вече са ви скучни щампите на всички тениски, тогава заложете на техниката tie-dye. Цветните петна хармонично се съчетават не само с ежедневния външен вид, но дори и с романтични и делови тоалети. А ако се чудите какво да правите вкъщи, можете да си купите боя за дрехи и да преобразите някоя стара бяла тениска.

Широки панталони

Всяка година модерните панталони стават все по-просторни и просторни. Скини джинсите бяха заменени от широките панталони. Този тип панталони стои добре на всяка фигура и прикрива несъвършенствата. Така че не се колебайте и си набавете един чифт още сега.

Тагове
идеи за аутфити, идеи за тоалети, как да се облечем стилно, мдни тенденции, мода пролет-лято 2020, пролет лято 2020, пролетни тенденции, стилно, тенденции, тенденции за лятото, тенденции пролет/лято 2020