Доставка на цветя с Е-цвете

1
137
Добави коментар
zaberk
zaberk

Има една седмица в годината, в която навсякъде може да видите красиви и весели младежи – времето на абитуриентските балове. Дни, изпълнени с положителни емоции, радостни песни и викове, модни тоалети и лъскави коли.

Радостният празник е част от живота на всеки от нас – дали сме завършили, дали балът тепърва предстой или пък наш близък е главен участник в празничния ден. В такива дни ние се радваме заедно и празнуваме този край и ново начало от живота на близките за нас хора.

За съжаление, по някога не можем да присъстваме на тържеството по една или друг причина. Времето в което живеем е забързано и не всеки път ни предоставя възможност да бъдем заедно с роднините и приятелите. Но все пак има начин да изразите своята радост, признателност и чувства. Възползвайте се от предлаганата услуга по доставка на цветя и доставка на подаръци в страната, извършвана с лични куриери на достъпни цени и с перфектно качество.

В тази статия, флористите на E-cvete.com ще Ви запознаят с предлаганите от нас букети и цветя за абитуриентските балове, ще Ви предложат техните съвети и ще останат на позиция за допълнителна информация, в случай на нужда от такава. Може да се свържете с нас на посочените в сайта ни телефони за връзка, на посочения мейл и/или на директния онлайн чат.

Букети и цветя за абитуриентския бал и празничните дни:

Няма точно изискване какви трябва да бъдат букетите за абитуриентските балове – като големина, форма, използвани цветя. Ние ще Ви предложим това, което продаваме най-често за подобен повод.

Букетите за абитуриенти трябва да са преди всичко многоцветни, изпъстрени във всички познати ни цветове. Наблегнете на микс от жълта, оранжева и червена тоналност – това са цветовете на летния сезон, цветовете на младежите и на радостта. Използвайте повече зеленина при оформяне на букетите – задължително , ако желаете да придадете така важния за този аранжимент обем. В тези букети от цветя са допустими панделките и опаковъчните хартии. Би било най-хубаво използването на сатенени панделки или тюл – те ще запазят самата елегантност на композицията от цветя.Букетите за момчета абитуриенти преди всичко трябва да са изчистени – прави, стегнати букети. Преди всичко те се аранжират от типичните мъжки цветя – гербер в миксови цветове – по-възможност червен, стрелиция – райското цвете е носител на титлата – цветя за мъж или пък антуриум – екзотичния и оригинален представител на цветя за мъже. При букетите за мъже абитуриенти панделките не са предпочитан аксесоар. Вместо хартия и опаковка, предпочитайте завършека на букета да бъде аранжиран от подходяща зеленина.Друг оригинален подарък за празничния ден – абитуриентския бал са букетите от бонбони. Може да ги разгледате в нашия каталог, предлагаме доставка на букети от бонбони в различни цветове и големини, съобразени с празничните тоалети и различните вкусове – за абитуриенти и абитуриентки.

На празник – като на празник! Добавете към избрания букет, цвете или композиция подарък – бутилка вино, бутилка шампанско, кутия вкусни шоколадови бонбони, торта, балони с хелии, плюшена играчка.

Може да поръчате и красива кошница с различни подаръци – лакомства, крeкери, луксозни шоколадови деликатеси, плодове.