Хороскоп за днес – 26 април

1
121
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 26 април 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на представителни срещи, които ще сложат начало на нова делова и лична връзка. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Водете принципна политика. Организирайте срещи и преговори с настоящи и бъдещи партньори. Днес храната се изгаря без остатък в организма ни. Не се ограничавайте, а се радвайте на всичко приятно и вкусно. За някой и изневерите ще са част от играта.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на активни действия във всяка възможна посока, от която може да дойдат предложения, пари и придобивки. Очертават се делови срещи, които ще преминат в любовни и обратното. Вечерта Луна и Венера се целуват в нощното небе. Трудно ще устоите на изкушенията, а може би и не трябва. Доставете си радост за сетивата и с хубава храна. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Настройте се творчески. Бъдете максимално активни и ще постигнете каквото сте намислили. Тази вечер Луна и Венера светят заедно в нощното небе. Дано и вие сте заедно с тези, които обичате и цените и с които смятате да споделите бъдещето си. Падат забрани и ограничения. Не е време и за диети. Няма да напълнеете независимо какво и колко ще изядете. Задоволете амбиции и страсти.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес Плутон тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Козирога. Време е да се върнем назад, да подновим бизнес контактите и деловите връзки. И конкуренцията се активизира. Поставят се ребром и въпроси за имоти и наследства. Засилват се кармичните отговорности към близките и децата. Някой ще получи подтик и дотация, а друг ще увеличи претенциите си към родители и близки.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден за веселие, песни и танци, за делови и приятелски срещи и за пътувания, към приятни места. Ще изживеете щастливи мигове в любовта. За разлика от вчера днешния ден е благоприятен за годежи и сключване на брак. Не се препоръчват диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло ще се превърне в енергия. Денят ви енергизира и зарежда емоционално.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада. Луна и Венера са в пречупващ аспект спрямо Слънцето ви, а Нептун от Риби налива допълнително масло в огъня на изкушаващи емоции. Водете принципна игра и политика. Диетите и ограниченията са вредни, но и преклената свободия ще ви навреди. Трудно удържате страста. Желанията заглушават разумната преценка.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Предстоят ви два дни на възможности да постигнете повече от друг път. Днес може да  блеснете в средата си или да влезете в нова. Получавате право на достъп до нещо, което ви е било отказвано. Любовта ще ви следва и дано се намерите с личната си половинка. Луна и Венера се целуват в нощното небе. Днес не е време за диети, за ограничения както в храната, така и в чувствата.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Сега е момента да се действа, да се водят преговори, да се правят посещения на добра воля и да се търсят съюзници. Водете принципна политика и не лъжете, за да не ви излъжат. Отдайте се с цялото си сърце на това което наистина ви привлича. Разходете се наберете билки, разпуснете и поплачете, ако ви дойде отвътре. Не забравяйте, че днес не се пълнее, хапнете си доволно и наволя.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Първият кръст, който хората са направили е било, когато са поставили камък върху камък. Такава комбинация във вид на буквата „т” от Венера Луна и Нептун със Слъцето ви се заформя в хороскопа ви днес и утре. Стари кармични взаимодействия ще вгорчават живота ви. Склонни сте към изневери, към прекалявания и връщане към стари вредни навици и връзки. Бъдете внимателни.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Чудесен ден за празненство, за приятелски срещи и визити, за съвместни иницитиви и старт на нова бизнес прогама. Слънцето е в съвпад с Уран в хармоничния ви Телец, а Плутон от вашия знак тръгва ретроградно и ни връща към старото положение в бизнеса. До средата на май още три планети ще тръгнат ретрогадно, а това няма как да не ни върне към нивото преди кризата. Действайте.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Отворете се към света и към другите. Ден за срещи и моменти на радост с близки и приятели. Приемете предлаганите оферти. Водете принципна политика, насърчете околните към съвместни и полезни инициативи. Всичко предложено ще тръгне успешно и ще се усвои максимално. И храната изцяло се превръща в енергия, така че хапнете наволя. Вечерта е любовна и енергизираща.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес за всяко удоволствие ще се плаща в бъдеще. Вървите към изневери, но не само в любовта, а и на собствения си стил и начин на живот. Ден на прекалявания в чувствата. Нарушавате личните си обещания и правила, движите се фриволно и в отсъствие на чувство за отговорност. Хапнете наволя, днес не се пълнее.  Очите и ръцете ви ще се напълнят, но за кратко.