Лора Крумова: Притеклите се на помощ на Милен Цветков му помогнаха да не загуби живота си между ламарините

2
152
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

„Беше много леко да се работи с Милен Цветков. Гледам видеа на нас през годините и се упреквам, че съм била слепец, защото виждам гениалността му в начина, по който общуваше с хората“.

Това каза в предаването „120 минути“ по bTV Лора Крумова, която бе екранна партньорка на Милен Цветков.

„Той нямаше шанс. Това момче го екзекутира, не просто го уби. Той е преживял такъв удар, който не му е дал никакъв шанс“, каза тя.

 „Тези хора, които му се притекоха на помощ, му помогнаха да не загуби живота си по начина, по който той не искаше – между ламарините. И той не го загуби по този начин. Радвам се, че той излезе от тази кола. Смятам, че са постъпили правилно“, коментира журналистката.

„Видях много хора да страдат за него – такива, които са го познавали, и такива, които не са го познавали добре. Това не ме подразни. Той имаше толкова директен начин на общуване и толкова лесно поставяше границите с хората, с които не желае да общува, че  заради неговата директност го чувстват близък. И така трябва да бъде. Вътрешно сигурно би му било мило да види, че е в сърцата на толкова много хора“, каза още Лора Крумова.

 „Той имаше този усет да влиза в разговора не на първа, а на четвърта скорост. Създаваше една артистичност във влизането в разговора, но не беше маниерен. Умееше много директно да постави въпроси. Той умееше и да вижда у хората таланта“, каза тя.

„Сега е особено важно да видим правосъдие и то истинско. Но не го виждаме. Непрекъснато правозащитниците ни показват, че сме нищожества“, заяви журналистката взирайки пускането на Йоан Матев, подсъдим за убийството на Георги Игнатов от Борисовата градина, под домашен арест, защото заседанията се бавели.