Кафемелачка CASO Barista Crema 1833

1
559
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание Електрическа кафемелачка с регулатор на степените CASO Barista Crema 1833 Характеристики на електрическа кафемелачка CASO Barista Crema 1833: Мощност на кафемелачката: 150 W Захранване 220-240V~, 50-60Hz Модел: Barista Crema 1833Бавно, щадящо аромата мелене на кефето благодарение на дисковата мелницаСвалярм контейнер за кафе на зърна с капацитет приблизително 190gРегулатор на степените на смилане може да се регулира индивидуално от грубо до фино – за перфектно еспресо или кафеИзбор на количество за смилане до 12 чаши кафеЛесно разглабяне и почистване Тих режим на работаМалки и компактни размери с елегантен дизайн и висококачественна изработкаСтабилност благодарение на противоплъзгащите крачетаСваляем контейнер за до 150g грама сляно кафе Размери: 130x250x180 mm Тегло: 1,2 кг

Гаранция: 24 месеца!

CASO Barista Crema 1833 е елегантна, компактна електрическа кафемелачка идеално допълнение към Вашата кафе машина за да приготвите перфектното кафе.  

За доброто кафе едно най-важните условия е прясно смляното кафе на правилната степен точно преди приготвянето на кафето.

Кафемелачката CASO Barista Crema 1833 е оборудвана с дискова мелница за бавно и прецизно смилане на кафето, като по този начин се запазва неговият аромат.

С кафемелачката можете да смилате точното количество чаши кафе каквото ви е необходимо в момента от 1 до 12.

Регулирате едрината на смилане на кафето спрямо вида който в момента желаете да пиете еспресо, шварц и т.н. Вече не  необходимо да купувате и съхранявате в различни куттии различни кафета чийто аромат бързо изчезва след отварянето на пакета.

СЪВЕТ: Италянските бариста специалисти в приготвянето на кафе, съветват пакета с кафе на зърна да се съхранява в хладилник. По този начин не се получава допълнително изпичане от топлината, която се отделя от дисковете при триене и кафето запазва своите арома качества.