твоят Бизнес – списание за предприемчивите българи

3
453
Добави коментар

Visa обяви ангажимента си към над 90 спортисти от Отбора на Visa, като им предлага възможност да разширят отношенията си с компанията през 2021 г. Visa подкрепя Международния олимпийски комитет и решението на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе да отложи Олимпийските игри в Токио 2020 до 2021 г. Компанията потвърди, че се гордее с Отбора на Visa и с олимпийските и параолимпийските надежди, които представят най-разнообразния списък със спортове в историята на програмата. Отборът на Visa обединява спортисти от 51 държави, които се състезават в над 30 вида спорт.

Visa обяви, че българската спринтьорка Ивет Лалова се присъединява към Отбора на Visa, наред с другите Олимпийски и Параолимпийски атлети, подготвящи се за Олимпийските игри Токио 2020.

Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър, заяви: „Като един от най-дългогодишните партньори на Олимпийските и Параолимпийските игри, Visa очаква с нетърпение Олимпийските игри Токио 2020. В България сме горди да подкрепим Ивет Лалова, първата българска спортистка, присъединила се към Отбора на Visa. Като лекоатлетка тя е модел за подражание и доказва, че жените могат да постигнат всичко с всеотдайност и упорит труд. Това ще е петото участие на Ивет на игрите и ние сме щастливи да я приветстваме в Отбора на Visa, като й пожелаваме късмет по пътя й към олимпийски медал.“

Ивет Лалова сподели: „За мен е чест да бъда сред толкова много олимпийски медалисти и спортисти от световна класа. Това, че съм част от Отбора на Visa, ме кара да се чувствам горда и ме мотивира да работя усилено през следващите месеци. Подкрепата на Visa по време на моята подготовка ми дава увереност и спокойствие, но изпитвам и чувство на отговорност като единствен спортист, представящ България. Спомням си колко впечатлена бях на предишни Олимпийски игри от снимките на спортисти на Отбора на Visa в олимпийското село. Тайно мечтаех един ден да бъда един от тях. Благодаря, че ме избрахте!“

Създаден през 2000 г., Отборът на Visa подкрепя над 500 спортисти. Всеки е избран въз основа на спортните си постижения, характер и житейски опит и е припознал много от ценностите и приоритетите на Visa.

снимка: МОК