Как Наоми Кембъл съхранява мечтаното тяло по време на карантина?

1
149
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наоми Кембъл не пилее времето си докато е в самоизолация и постоянно тренира с личния си треньор. И насърчава своите последователи да се присъединят. Въпреки добрия ген, то за да имате идеално тяло на 49 години са необходими усилия. И именно защото Наоми полага много усилия, е в състояние да изглежда невероятно дори и на тази възраст. 

Спазване на строга диета

Наоми не яде след осем вечерта и дълги години спазва високо протеинова диета. Диетата ѝ съдържа много яйца, риба, зеленчуци и плодове. А на снимачната площадка на The Face, Наоми призна, че постоянно носи кутии за обяд с ядки, фурми, кайсии и други сушени плодове. Предпочита да прескочи вечерята или да я направи възможно най-лека, ако планира да прекара вечерта с приятели.  

Детокс

В интервю за списание Playboy Наоми говори за тайната си диета: три пъти годишно моделът прави детокс и в продължение на 18 дни консумира основна един “коктейл” – кленов сироп с кайенски пипер, лимонов сок и вода. През останалата част от годината тя пие други пречистващи напитки: топла вода с лимон и пробиотици за имунитет, чай от зелена мента за енергия, вода с алое вера или лайка за подобряване на храносмилането. Наоми е научила всичките си любими съвети за хранене от книгата на Алехандро Джангър. В нея лекарят обяснява подробно как да се грижите за тялото си и какво да ядете.  

Спортуване

Заедно с треньора си Джо Холдър топмоделът отделя време няколко пъти седмично за тренировки с тежести, за йога, пилатес, както и за  кикбокс. В Instagram тя споделя своите домашни тренировки с 8,8 милиона последователи под хаштага #NoExcuses.