Футболист на ЦСКА : Останах без доход и квартира, не мога да се прибера

1
153
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Футболистът на ЦСКА Денис Давидов се оплака, че е останал без доход и квартира и не може да се прибере в родината си. Причината е, че руснакът разтрогна с „червените“ заради пандемията от коронавирус, като той е пожелал да се върне в Москва.

В последния момент обаче Министерството на външните работи на Русия е обявило, че няма да приема свои гражани, прибиращи се от чужбина.

В една от социалните мрежи Давидов изказа своето разочарование от руските власти и се оплака, че за момента се намира в България, но не знае какво да прави.

„Понастоящем се намирам в България, тъй като имах договор с ЦСКА – започва изказването си Давидов. – Във връзка със създалата се обстановка в света в клуба възникнаха финансови затруднения. Клубът ми предложи да разтрогнем договора и да се върна у дома. Аз се съгласих, но при условие, че ще има редовен полет до Москва. И ето, вече един месец съм в България в очакване на полета, който да ме откара вкъщи. На 2 май 2020 година българското правителство организира полет по маршрута София – Москва – София за извозване на своите граждани от Русия. Като разбрах, че с този полет мога да се върна в родината, купих билети, прекратих договора си и напуснах квартирата си. Но на 30 април Министерството на външните работи на Русия отказа да приеме своите граждани!!! Аз останах без договор, жилище, тренировки и доход. Излиза, че гражданите на България са важни за България, а тези на Русия не са“, завърши Давидов.