Калина Паскалева скочи на президента Радев

1
147
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Калина Паскалева не спира да приковава вниманието с шокиращите си публикации във Фейсбук. Тя нарече убиеца на Милен Цветков “дете”, а сега скочи на Румен Радев. В мрежата вече се шегуват с нея, че открит фен на Бойко Борисов и ГЕРБ!

“ЕГОИЗМЪТ НА РАДЕВ И ЕДИН ПЪРВИ МАЙ, КОЙТО ЗАБРАВЯ

Дойде ли празник и Радев застава пред микрофона, не за поздрав към нацията, а за поредната критика към правителството. Днес говори за превъзмогване на егоизма – нещо, което той до момента не е показал, че може да постигне със себе си.

Желанието да му изпъкне, дори и с глупост, винаги взима връх в изказванията му, лишени от задаване на въпроси от журналисти. Днес Радев благодари на честните българи.

И може би услужливо забравя за всичките си подръжници и спонсори на кампанията на партията, издигнала го за президент, които са уличени в данъчни измами и престъпления. Прикривал ли ги е докато действаше неговият служебен кабинет?

Дали Радев е наясно колко честни хора са останали без заплати вследствие на охолния живот точно на неговите крепители? Най-вероятно – да, но това няма да бъде включено в пламенната му реч.

Всъщност, 1 май е и паметна дата, в която неговата партия задължава хората да маршируват по площадите под радиационен дъжд. Напомням, защото трябва да се знае.

Информационната завеса на Политбюро (БКП) поставя България на първо място по ефективна доза облъчване вследствие на аварията в Чернобил. Последиците са рак и смърт. Има достатъчно доклади през годините, с които не е лошо да се запознае.

Днес, България заема първите места по най-добро справяне с коронавирус и най-ефективни мерки. И разбира се, това не е благодарение на любима партия на Румен Радев БСП, нито пък негова лична заслуга.

От една седмица той говори за публичен регистър на изразходваните средства за борбата с пандемията. А аз бих искала да знам колко от поддръжниците и спонсорите на кампаниите на неговата партия са спечелили екзотични проекти от еврофондовете, колко от тези пари са отишли за корупция, колко от тях са дадени за “медийно спокойствие”, колко от тях са за луксозни къщи и коли и колко от тях са изразходвани за реалните цели на спечелените поръчки. И какъв процент от служителите на тези “честни хора”, спонсориращи го, днес все още работят.

Когато говориш за условия на труд, е редно да се запознаеш дали изобщо са съществували трудови договори и плащани ли са данъци, също така да разследваш и при какви условия са ставали трудови злополуки, че се сещам за няколко много умело прикрити.”